Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
01-02-2013, 18:48
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
A, ożywię trochę ten temat.
Nie, to nie moja czapka, nawet jej nie zakładałam, siłą nałożono mi ją i zrobiono zdjęcie. D: |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
01-02-2013, 18:58
Prawa autorskie: Malaika4
<censored>
Aaaaa Padma ma smajla <3
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
19-02-2013, 18:57
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Dostrzegam wyraźne podobieństwo między avatarem a zdjęciem.
Ale te "koczyki" czy co to (nie, nie umiem tego napisać). Bleh. Zastanawiam się, jak można sobie takie coś wsadzać do ciała. Zwykłe kolczyki na uszy jeszcze mają swój gust, ale takie coooś.
[center]
|
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
20-02-2013, 00:14
Mnie sie to cholernie podoba ;>
Ani za bardzo nie widać, ani nie jest to miejsce, po którym zostaje ślad, robi sie szybko i nie boli. A podobieństwo to i ja widzę, ale wstawie ładniejsze zdjecie >.<
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Nkiruma Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:259 Dołączył:Sty 2013 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 78 |
20-02-2013, 00:39
Prawa autorskie: zestaw od Ragnara, love! ;*
nie do końca zgadzam się z Mi, jeśli chodzi o całość piercingu jako zjawiska - chociaż akurat zgadzam się z tym, że smiley jest bez sensu. skoro tego nie widać, to po co to komu? :o
|
|||
|
09-03-2013, 00:42
Zależy jeszcze od wiązadełka i od kolczyka. Teraz mam banana, którego owszem- widać, jak się wyszczerzę, a przy jakimś tam napływie gotówki, kupię podkówkę, którą już widać, widać ;>
O :D A tu z innej beczki: Ogierek :3
GŁOS
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
09-03-2013, 00:51
Kooonik. Też bym sobie pojeździła, ale w śnieżycę trochę ciężko. Ja chcę już wiosnę.
A tak przy okazji zarzucę fotą sprzed niespełna miesiąca, bo coś ostatnio mało się tu wrzuca: |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
09-03-2013, 00:59
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
czy Tobie te uszka przyrosly na stale? :D
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
09-03-2013, 01:00
Bo to było w zeszły weekend, jak słoneczko przyszło na chwilę c:
A w niedzielę rozpoczęcie sezonu Jeździeckiego w Radzyminie <3 ___ Czemu kocie uszy? :3
GŁOS
|
|||
|
09-03-2013, 01:08
Nie; czasem, chcąc nie chcąc, ma je na sobie mój chłopak. ;D
Bo koty są fajne. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
09-03-2013, 01:12
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP Cytat:Nie; czasem, chcąc nie chcąc, ma je na sobie mój chłopak. ;D JA CHCĘ TO ZOBACZYĆ. xD
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
09-03-2013, 01:19
Załóż fejsa, to powinnaś znaleźć. ^^ Albo przyjedź do Chełma.
|
|||
|
09-03-2013, 01:22
Ja większość z was znalazłam na facebooku I u tych, co nie mieli poblokowanych zdjęć przeglądałam :D
A wszystko szło przez Arto, a z Arto do Madnesski i już leciało :D A propos, kilka zdjęć jeszcze mam: Znaczy najwięcej zdjęć mam na komputerze, a kilka jeszcze na facebooka wrzuciłam ;p
GŁOS
|
|||
|
Q Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:28 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 |
09-03-2013, 01:28
Prawa autorskie: lineart (c) Freeska
Khay, bardzo przypominasz mi jedną dziewczynę którą często widuje na mieście. Ma podobne uszka (ale zazwyczaj białe), podobną urodę i zbliżoną fryzurę w tym samym kolorze. ;)
Przy okazji: Najnowsze zdjęcia, jakość typowo kamerkowa, ale coś tam widać (i po prostu nie mam innych) . Robione na imprezie, więc włosy były prostowane, ale efekt moich starań i tak się nie zachował w pierwotnej formie. |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
09-03-2013, 01:30
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
A macie ;D stare ale pies mi się podobał
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości