Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
08-03-2015, 16:01
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Tytuł pozafabularny: VIP
Ciche stworzenie, które z ukrycia obserwuje i krytykuje poczynania innych. Czepia się wszystkiego, jest złośliwa i niezmiernie irytuje takim swoim zachowaniem.
|
|||
|
Runa Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:68 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 65 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 4 |
01-04-2015, 22:46
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 kolor: Salvathi, podpis: Salvathi
Gdyby była człowiekiem, byłaby wiecznie niezdecydowaną panią po 30, w krótkiej sukience w panterkę i w butach na wysokim obcasie.
I don't ever want to let you down
I don't ever want to leave this town Cause after all This city never sleeps at night It's time to begin, isn't it? I get a little bit bigger but then I'll admit I'm just the same as I was Now don't you understand That I'm never changing who I am |
|||
|
Kalani Dobrotliwa | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:722 Dołączył:Lis 2013 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 82 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 17 |
30-04-2015, 21:40
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Mała księżniczka. Może nie roszczeniowa, ale stanowcza i wymagająca. Zadaje dużo pytań, często irytujących ("Dlaczego...", "po co..." i inne takie), kwestionuje myślenie innych.
[Dodatkowo: ta z podpisu jest zupełnie inna - beztroska, przyjazna, słodka do bólu, nie sprawia trudności, jest posłuszna.] |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
01-05-2015, 13:48
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Jak pani z Urzędu (taka co wiecznie patrzy tym samym znudzonym wzrokiem pytając "dlaczego ktoś znów zawraca mi dupę kiedy ja chcę poplotkować w Krysią" ..'') Takie zrzędliwe dla innych coś, chociaż znajomych traktuje z najwyższym szacunkiem.
Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
01-05-2015, 22:02
Prawa autorskie: moje
Pewny siebie, zdecydowanie. Ale ten uśmiech mnie nie przekonuje, jakby taki szczękościsk do zdjęcia, za którym może się ukrywać niezbyt przyjemny typ. Mistrz ciętych ripost, cwaniak. Wie, że jest lepszy od innych i lubi to podkreślać, kiedykolwiek nadarzy się temu okazja.
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
21-05-2015, 00:33
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Zraniony przez życie. Wie jak o siebie zadbać ale ma dość świata. Wszystko wokół wydaje mu się błahe i bez sensu. Czeka na coś, ale nie wie na co.
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Tirune Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lata Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:139 Dołączył:Gru 2014 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 10 |
25-05-2015, 12:20
Prawa autorskie: Lineart - Malaika4, Kolor - Tirune
Pragnie innego życia niż reszta żmij, na które z resztą patrzy z pogardą, słynie ze swoich intryg, został porzucony przez rodziców.
|
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
25-05-2015, 15:20
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Pewny siebie i czasami złośliwy. Uwielbia się popisywać i uważa się za lepszego od reszty. Droczenie się z innymi to jego chleb powszedni.
|
|||
|
Shaka Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Znamiona:4/4 Liczba postów:257 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 60 |
26-05-2015, 08:26
Prawa autorskie: ~Ki-Re/~Onalew
Uprzejma i dobrze wychowana. Wie, jak zachować się niemal w każdej sytuacji. Otwarta na nowe znajomości, nie sprawia jej problemu rozmowa z zupełnie innymi od niej osobami. Ciekawska, do tego wie, czego chce od życia i co chce w nim osiągnąć.
|
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
02-06-2015, 20:25
Spokojny, wręcz nostalgiczny. Jakby chciał przeżyć życie bez większych przygód. przygląda się życiu wokół i cieszy dniem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
21-06-2015, 11:36
Prawa autorskie: ja-Dirke
Rozważny, spokojny. Wszystko obserwuje z uwagą, a każdy jego czym czy ruch jest dobrze przemyślany.
|
|||
|
Tabia Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:dorosły Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 85 Zręczność: 55 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 10 |
26-06-2015, 21:37
s*urwiel, który zamiast mózgu ma błoto : )
|
|||
|
02-07-2015, 13:09
Opętane lwiątko kawaii
|||
|
Setkar Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:rok Tytuł fabularny:Książę Liczba postów:107 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 20 |
02-07-2015, 13:30
Prawa autorskie: jo/ref-Skadim
Jest najlepszy, zadziera nosa, ci inni, gorsi wręcz go obrzydzają, a otaczający świat nudzi. Nie pogadasz z takim, boś za głupi. Leniwie przemierza świat, bez nadziei na to, że znajdzie na swojej drodze kogoś godnego uwagi.
|
|||
|
02-07-2015, 13:38
Zadowolony z tego co ma, nie oczekuje za wiele od życia. Szczęśliwy, lekki optymista.
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości