Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Sarina Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2 lata Liczba postów:88 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 60 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 20 |
17-10-2015, 11:10
Prawa autorskie: RoseQuartzBases (Avatar), Nine-NeckFur (Sygnatura) | Moja obróbka (all)
Rozrywkowa i sympatyczna lwica, która nie ma zbytnio problemów ze znalezieniem sobie znajomych, a co dopiero przyjaciół. O tych ostatnich zawsze stara się dbać, czasem nawet własnym kosztem. Inteligentna, potrafi być czasami nazbyt ufna.
|
|||
|
Neska Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:koło 3 lat Liczba postów:75 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 84 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 20 |
21-10-2015, 20:57
Prawa autorskie: ja
Tytuł pozafabularny: VIP
apatyczna, melancholijna, baaardzo spokojna jak na dziecko. Ale jak tak patrzę na podpis to mam wrażenie że z wiekiem ten jej spokój okaże się być nie apatią a nadzwyczajnym talentem obserwacji i analizy :v
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
24-10-2015, 17:48
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Zadziorny.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Sören Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młodzik Znamiona:1/1 Liczba postów:177 Dołączył:Paź 2015 STATYSTYKI
Siła: 60 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 23 |
03-11-2015, 00:31
Prawa autorskie: Salvathi, podpis Dirke(Myr)
Buntowniczy, ma bardzo wybuchowy charakter. Indywidualista, najpierw robi, później myśli. Bardzo niecierpliwy, wszystko chce mieć zrobione na teraz.
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
14-11-2015, 23:53
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Kojarzy mi się z typowym średnim dzieckiem. Czuje presje związaną z byciem tak dobrym jak starsze rodzeństwo, a jednocześnie chce żyć normalnie, bez większych zmartwień. Wydaje mi się, że może być ciekawym konkurentem dla Skadima, jako pewien wyważony głos rozsądku, który jednocześnie potrafi się rozerwać i cieszyć życiem.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
04-02-2016, 03:30
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Zmęczony życiem, spokojny, dość leniwy. Długo zastanawia się przed podjęciem decyzji. Nie lubi zobowiązań. Pesymista, małomówny, nie do końca wie, czego chce.
|
|||
|
Dahlia Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samica Wiek:4 lata. Liczba postów:17 Dołączył:Lut 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 58 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: 15 |
04-02-2016, 09:14
Prawa autorskie: Kitchiki.
Tryskająca życiem i energią. Wszędzie jej pełno. Zawsze skora do pomocy.
|
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
04-02-2016, 09:32
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Zrozpaczona, emocjonalna. Wrażliwa na to co dzieje sie dookoła. Skrywająca jakiś ból.
|
|||
|
Dahlia Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samica Wiek:4 lata. Liczba postów:17 Dołączył:Lut 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 58 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 76 Doświadczenie: 15 |
04-02-2016, 09:56
Prawa autorskie: Kitchiki.
Dominująca, agresywna chcąca pokazać wszystkim gdzie ich miejsce.
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
04-02-2016, 14:34
Smutna, cierpiąca, wrażliwa.
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Night Stalker Konto zawieszone Gatunek:Lewek Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:88 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 15 |
12-02-2016, 01:00
Prawa autorskie: soren, paint Felija
Spójrz mi w oczy a sam wszystkiego się dowiesz. O tak!
Głos Urosło mu się troszku, no i więcej włosków ma jak na lwa przystało. I prawdopodobnie coś z nim nie tak oO. Tak oto rzekł doktur |
|||
|
Życie:
12-02-2016, 15:31
Spokojny, miły, wesoły.
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
12-02-2016, 19:03
Prawa autorskie: ja-Dirke
Cwany, pewny siebie. Nie pozwoli sobie w kasze dmuchać.
|
|||
|
Vivienne Konto zawieszone Gatunek:lwica Płeć:Samica Wiek:1 rok Liczba postów:4 Dołączył:Lut 2016 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 45 Spostrzegawczość: 35 |
24-02-2016, 23:28
Prawa autorskie: Sachishiro
Inteligentny, romantyczny i tajemniczy. Zawsze ma jakiś dobry pomysł.
|
|||
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
21-03-2016, 01:46
Prawa autorskie: (c) nukotek
Po avatarze stwierdzam, że Vivienne jest śpiochem XD
A tak bardziej serio, to wygląda na taką raczej spokojną, całkiem opanowaną i delikatną. I raczej wesołą z natury, tak się uśmiecha jak przytula się do tej skały czy co to tam jest. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości