Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
25-07-2014, 21:23
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Jak lwice będzie podrywać, to w jednym kawałku nie skończy.
|
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
25-07-2014, 22:39
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Erm, no dobra >.< Po dłuższej chwili zastanowienia, zgłaszam się. Nie powinnam zlamić, za bardzo boję się złej Ragi :< Ha, tylko nie wiem, czy potrafiłabym jakoś ogarnięcie poprowadzić samca, bardziej mi pasuje samica... ._.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
26-07-2014, 00:10
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Z tym tygrysem to se jednak odpuszczę. Dotarło do mnie, że i tak mi się znudzi. Co do tej hieny niczego nadal nie obiecuję, ale nabrałam ochoty. Ale jeżeli szukacie materiałów na samce, to nie liczcie na mnie. Nie mam coś zbytniej ochoty na hienią samczość.
Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
26-07-2014, 14:44
Sami, jak już będziesz mieć coś konkretnego, to wbij do mnie na gg z pomysłem na historię, charakter, design i resztę dupereli.
I na dobrą chwilę chyba wstrzymamy się z naborem samic. Jest ich aż 4 na 1 samca, a to trochę zawęża możliwe wątki w tej grupie. Teraz prosimy o zgłaszanie się z panami, kwik. |
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
26-07-2014, 19:02
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Dobra, zgłaszam samca. Kicheko.
Więcej info prześlę na gg, jak tylko podejmę kilka decyzji co do niego. x'D |
|||
|
Manuela Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:2 lata 3 m-ce Liczba postów:172 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 64 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 29 |
27-07-2014, 01:13
Prawa autorskie: AlaDyllus, arolinak(avatar)
Hm, ja bym się chętnie facetem zgłosiła, ale ostatnio troszkę mi się nazbierało tych kont i ajć, muszę to poważnie przemyśleć .
-Wszyscy mówią: "nie oglądaj się za siebie i idź naprzód"
A ja mówię: oglądaj się za siebie. -Dlaczego? -Bo za tobą może iść ktoś, na kogo warto zaczekać. Głos[/center] |
|||
|
Vantre Konto zawieszone Gatunek:hiena brunatna Płeć:Samiec Wiek:1,5 Liczba postów:62 Dołączył:Lip 2014 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 10 |
27-07-2014, 13:17
Ok, to Cię dodaję Kah.
Byłoby super, jakbyś się zdecydowała, Mania. I spoko, nie spieszy się nam. |
|||
|
Mirra Samotnik Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
27-07-2014, 13:55
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Ja bym chętnie się zgłosiła ale jako samica bo samcem raczej ciężko by mi się grało. Musze pomyśleć nad historią i osobowością postaci. No i w sierpniu na pewno na jakiś czas zniknę, termin porodu się zbliża, a ja już mam skurcze xD
Imię Hasita |
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
27-07-2014, 14:05
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Dobra, zdecydowałam się. Można mnie dopisać jako samicę, ale dopiero później zrobię konto, bo muszę się zdecydować, który lineart wybrać i jak będzie wyglądać postać.
A w razie przypadku, niech moja śmierć będzie szybka i mało bolesna~ Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Maya Nieprzejednana | Konto zawieszone Płeć:Samiec Liczba postów:547 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 99 |
27-07-2014, 14:05
12:50:59 Rag 2: napisz, że wchodzisz w to czy coś
12:51:04 Rag 2: żeby ludzie widzieli 12:51:07 Rag 2: I ŻAŁOWALI 12:51:10 Rag 2: ZAZDROŚCILI |
|||
|
Vantre Konto zawieszone Gatunek:hiena brunatna Płeć:Samiec Wiek:1,5 Liczba postów:62 Dołączył:Lip 2014 STATYSTYKI
27-07-2014, 14:54
Z całym szacunkiem Mirra ale odkąd jakieś 2 miesiące temu wróciłaś, nie brałaś udziału w ani jednym, pełnym wątku i do tego znikasz regularnie. No i zależy nam na tym, żeby w sierpniu wszyscy aktywnie uczestniczyli w fabule i byli na forum do dyspozycji.
Cherry, nie dopisuję nikogo, dopóki nie ma obmyślonej gotowej postaci, jej historii, charakteru i ew. designu. Tutaj chodzi o zaangażowanie w jakiś opracowany już koncept, powiązany z tą inicjatywą, a nie samo podjaranie się nią, bo to tylko słomiany zapał. A to bardzo proste jarać się samą zapowiedzią czegoś, trudniej potem przez to brnąć. Cytat:A w razie przypadku, niech moja śmierć będzie szybka i mało bolesna~ ..problem w tym, że nie chcemy kogoś, kto dopuszcza do myśli scenariusz porzucenia tej postaci. Wróć jak będziesz miała pomysł na postać, którą będziesz chciała konsekwentnie prowadzić od początku do końca. |
|||
|
27-07-2014, 16:42
Dobra, dobra, kumam.
Co do postaci, mam już imię i kształty, zostały jedynie kolory. O ile dobrze pójdzie, będę miała już postać lada dzień lub dwa. A w przypadku aktywności, nie ma co się tutaj martwić. Chodziło mi o inne nagłe przypadki, np. problemy z internetem bądź zepsucie Windowsa. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale możliwe. Wchodzić to ja mogę tak normalnie kilka razy dziennie, chyba, że coś mi wypadnie. Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
27-07-2014, 16:42
Prawa autorskie: Ragi et mo
Ragi wie, jakby co jestę też yay i w ogóle~
|
|||
|
27-07-2014, 17:04
Cytat:Co do postaci, mam już imię i kształty, zostały jedynie kolory. To drugorzędna sprawa, najbardziej liczy się historia i charakter. |
|||
|
27-07-2014, 17:54
Charakterek już mam, a będzie on dopasowywał się do imienia. Co do historii, zawsze wymyślam szczegóły w trakcie kp, a ogółem to już wymyśliłam podstawy.
+Czy hiena może mieć zielone oczy? (Pytam, nim okaże się, że będę musiała poprawiać avek). Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości