Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ankieta: Jak Ci się podoba audycja? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Bardzo mi się podoba | 3 | 50.00% | |
Podoba mi się | 3 | 50.00% | |
Średnio mi się podoba | 0 | 0% | |
Nie podoba mi się | 0 | 0% | |
Razem | 6 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
14-04-2017, 14:34
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Dzięki za wyczerpującą opinię, tego nam trzeba. :D
Pozostałe konspekty nie są tak ładne, a do starszych audycji nawet ich nie robiłam, ale okej, któregoś dnia mogę otworzyć to co mam. Well, ja właśnie mam non stop otwarty ten plik i nie rozumiem, czemu Fuko też by tak nie mógł. Ale okej, dzięki za zwrócenie uwagi - następnym razem postaram się nie wzdychać. ;P |
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
14-04-2017, 14:51
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
Zawsze można wrzucać do nowych, bo starsze audycje raczej większość osób przesłuchała. I z tego co zrozumiałam, Fuko ma to stale otwarte, ale nie parzy się na to na okrągło, ale jego adwokatem nie jestem, szczególnie bronić go nie będę. ;P
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
18-04-2017, 11:52
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
Kolejna bardzo fajna audycja. Dobrze mi się jej słuchało. Zastrzeżeń jakichś konkretnych raczej nie mam. No i kolejny raz przez długość musiałem słuchać na raty. Ale nie żałuję.
Jest tylko jeden taki szczegół. Informacja o bogu Ra w opisie LZ została usunięta jeszcze za czasów, gdy w tym stadzie byłem, czyli dość dawno. Ktoś tu ma nieaktualne dane XD. Jeszcze taka mała sugestia: moim zdaniem w LZ powinien zostać przywrócony kult władców z przeszłości spoglądających z gwiazd. Byłoby to najbardziej zgodne z filmem, jak również byłby w stadzie wtedy ten filmowy klimat, którego trochę brakuje. Ale to tylko moja propozycja.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2017, 12:17 przez Israel.)
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
18-04-2017, 18:50
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Dzięki za miłe słowa. :D
Ogólny opis Ra został wyrzucony już dawno, to fakt, ale pozostała o nim jeszcze jedna wzmianka gdzieś w środku tekstu. Ale już ją wywaliłam. Fakt, taka wiara, o jakiej mówisz, pasowałaby do LZ, tylko któraś postać, najlepiej wysoko postawiona, musiałaby wyjść z taką inicjatywą. A do Vei nijak mi to nie pasuje. :< |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
18-04-2017, 20:21
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
To może Mako?
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
18-04-2017, 21:01
Może. ;P Pomyślimy o tym.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości