Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Night Stalker Konto zawieszone Gatunek:Lewek Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:88 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 40 Zręczność: 40 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 15 |
10-06-2017, 05:03
Prawa autorskie: soren, paint Felija
Młody cieszył się że miał tatę, a mzoę nie powinien się tak cieszyć tylko krzyczeć na niego? Czemu to nim się nie zają wcześniej, no ale nie wiedział o nim więc mzoę to było jedyne usprawiedliwienie? Możliwe, no nic Night teraz skakał jak nienormalny tulając się co chwilę. A jak samiec go lizał on też go.
-Popsujesz mi grzywkę Zaśmiał się tylko i zmachał ogonkiem, zaczaił się na jego ogon i siup, skok pierwszy raz udało mu się złapać zdobycz którą dziabnął. -Co s tym zlobimy? Mówił z ogonkiem w pyszczku. Głos Urosło mu się troszku, no i więcej włosków ma jak na lwa przystało. I prawdopodobnie coś z nim nie tak oO. Tak oto rzekł doktur |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
19-06-2017, 20:53
Prawa autorskie: ja-Dirke
-Oj tam popsuje- Lekko usmiechnałem się. Jego jednak pytanie sprawiło, że musiałem pomyśleć. Owszem sytuacja była nieciekawa. Zwłaszcza, że on teraz należał do tych świrów.
-Nie będę ukrywał, ze wolałbym mieć swego syna pryz sobie- Tak przecież to chyba normalne? Do tego jest moim najstarszym dzieckiem. Z Lewego łoża ale jednak. Sytuacja jest trochę patowa. Może uda sie z tego wyjść obronna łapą? |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości