Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
11-10-2012, 18:18
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Hmm... w sumie najbardziej logiczne fabularnie by było, gdyby Fuko został jej opiekunem. Mam już przed oczami te wszystkie śmieszne sytuacje które mogą z tego wyniknąć xD W sumie czuję, że zechce się jeszcze trochę wyżyć na swoim "szarym słudze" :P
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Bagera Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:1 rok Liczba postów:92 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 34 Zręczność: 48 Spostrzegawczość: 38 Doświadczenie: 10 |
12-10-2012, 10:16
Prawa autorskie: esava/ ja/ Disney
Eheheh no, che to widzieć jak Fuko tłumaczy Bagerze niepojęte rzeczy których i tak nie zroumie jej butny dziecęcy umysł XD
Tell me the story, tell me the legend Tell me the tales of war Tell me just one time,What it was like before Bring me the feeling, right in that moment When a heart for battle cries Find me the treasure where the legend lies.If I were a noble ancient knight I'd stand by jour side to rule and fight It will always feel the same When I call out your name. Ninja survive, in dreams I walk by your side Ninja survive, with you there's no need to hide. |
|||
|
Anubis Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:8 lat i 3 miesiące (Wiek średni) Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:568 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 20 |
12-10-2012, 11:15
Prawa autorskie: Avatar by MadKakerlaken
Hmm hmm, a może coś dla mnie by się znalazło? Doświadczenie Anubis jakieś posiada, rodzina zapadła się pod ziemię, bądź zdechła, jedyna osoba którą miał zamiar szkolić (młodszy brat) zniknęła więc Anuś jest wolny i ja też nie mam większych planów dla niego.
Nieaktualne już. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości