Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ażdah Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 miesięcy Liczba postów:9 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 15 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 25 |
20-10-2016, 00:45
Prawa autorskie: Lineart Caraluca, kolory Mua
Nie znam charakteru więc ocenie bardziej z wyglądu.
Więc MB lub Ciniminis |
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
20-10-2016, 00:47
Prawa autorskie: ja-Dirke
Za młody by oceniać więc może SK?
|
|||
|
Ażdah Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:6 miesięcy Liczba postów:9 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 15 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 25 |
20-10-2016, 01:34
Prawa autorskie: Lineart Caraluca, kolory Mua
NIEEEEE tylko nie tam! XD
Myrowi dobrze w niebieskim. |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch ![]() Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
21-10-2016, 15:15
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
SK, definitywnie XDDDD
Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die ![]() Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Gyda Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:378 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 70 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 16 |
23-10-2016, 23:52
samotnik jak znalazł i niech tak pozostanieee, takich samotników nigdy dość, indywidualistów z krwi i kości
Haiku o pełnym przygód życiu utalentowanego Gydy i o jego przyjacielu bardzie Kuro:
Wybrałem podróż – o świcie spadł w lesie śnieg leciało pióro |
|||
|
Vari Cesarzowa ![]() Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:458 Dołączył:Mar 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 16 |
25-10-2016, 18:00
Prawa autorskie: owlyblue / Malaika + KamiLionheart
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
MB by pasował, a bynajmniej mam takie uczucia po przeprowadzonym marginesie ;v
![]() |
|||
|
Shiriki Duch ![]() Gatunek:hybryda lwa Płeć:Samiec Wiek:2 latka i 5 miesięcy Liczba postów:244 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 50 |
26-10-2016, 10:38
Prawa autorskie: Dirke
Póki co to Lz ale z czasem może to się zmieni
![]() GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch ![]() Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
31-10-2016, 18:25
Nwm, dobrze mu tam gdzie teraz jest.
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die ![]() Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Huntrees Duch ![]() Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:młodzik Liczba postów:212 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 65 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 30 |
01-11-2016, 12:49
Prawa autorskie: lineart: Malaika4, kolory: Fileera, cienie: Salvathi
Na moje oko to cinis
Smukła, mała lwica. Zielone oczy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2016, 12:50 przez Huntrees.)
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
02-11-2016, 01:44
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Do MB jak znalazł; wystarczy wejść na ich teren i już jesteś ich!
|
|||
|
Yasumu Duch ![]() Gatunek:Lew Berberyjski Płeć:Samica Wiek:Trup :v Liczba postów:266 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 10 |
05-11-2016, 00:01
Prawa autorskie: Levis/Lioden
No to idz :V ładna laska Myr żony poczebuje :B Vei na Mglistą!
|
|||
|
05-11-2016, 00:50
Jak dla mnie to powinna iść ze mną i stworzyć nowe stadko :v
|||
|
Shiriki Duch ![]() Gatunek:hybryda lwa Płeć:Samiec Wiek:2 latka i 5 miesięcy Liczba postów:244 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 50 |
11-11-2016, 01:21
Prawa autorskie: Dirke
LZ :V moze by ich do działania ruszył x) <królowa lubi silnych samotników>
![]() GŁOS | MŁODY JA| Tragiczna miłość Tell me would you kill to save your life? Tell me would you kill to prove you’re right? Crash, crash, burn let it all burn Do you really want? Do you really want me? Do you really want me dead? Or alive to torture for my sins? |
|||
|
Hatari Konto zawieszone Gatunek:Hiena Cętkowana Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:242 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 70 Zręczność: 52 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 6 |
11-11-2016, 17:35
Prawa autorskie: kantayeni/ ja
Do SK sory fistaszku :'B
|
|||
|
Moyo Wiarus ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:203 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Życie: 77
Siła: 76 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 37 |
11-11-2016, 19:44
Prawa autorskie: Angelo, disney
Tytuł pozafabularny: Marzyciel
Fałszywe rude hienki do cinnis podążają ;)
![]() |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości