Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
23-11-2016, 15:30
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
baba z brodą grzywą xD
Ta emo grzywka jest jakaś taka dziwna, i szarości można by było ocieplić brązami :P |
|||
|
Taal Samotnik Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
23-11-2016, 16:31
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Wąsy zrobiłabym białe, bo żółte nieco sztucznie mi wyglądają. No i kolor oczek bym zmieniła ale to raczej mój gust bo nie lubię brązowych oczków. Najlepiej na jakiś inny ciemny.
|
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
23-11-2016, 17:15
Prawa autorskie: ja-Dirke
Biały nos D: jakis inny kolor x3
|
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
23-11-2016, 19:10
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
W sumie nie wiem, przystojniak z niego xD
Może co do przednich łap - takie dziwne skarpetki, tyle białego w jednym miejscu za bardzo mi kontrastuje :P Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Athastan Radca Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Posłaniec / Młodszy Szaman Liczba postów:384 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 81 Doświadczenie: 8 |
23-11-2016, 23:09
Prawa autorskie: Subi-cub(generator) Ja (edycja)
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Przodownik pracy
Przyczepiłbym się do nieco zbyt obfitej grzywy.
|
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
25-11-2016, 00:10
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
Ogólnie mi się podoba ale skoro się czepiać to dałbym inne oczka i takie jasne połowiczna obwódkę w jasnym kolorze, najlepiej pod okiem.
*Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
Hatari Konto zawieszone Gatunek:Hiena Cętkowana Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:242 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 70 Zręczność: 52 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 6 |
25-11-2016, 14:04
Prawa autorskie: kantayeni/ ja
Co ja bym zmieniła? Eh uh.. ten oczojebny orendz >:V na jakiś bardziej orzeszkowy, albo piaskowy, bruns, albo jesli już ma byc pomarańcz to taki bardziej naturalny (nie dla pomarańczy i mandarynek)
|
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
25-11-2016, 16:58
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Gdyby nie była różowa jak ten nos to byłoby okej.
Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Satau Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Liczba postów:589 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 29 |
25-11-2016, 20:46
Prawa autorskie: DeadFishEye-0 (Bjorn)
hmm... ogólnie bardzo mi się podoba ;D
jedyne co mnie razi to ucho jakoś nie wiem w jakiej jest pozycji, gdzie jest obrócone i wgl ;D |
|||
|
Athastan Radca Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Posłaniec / Młodszy Szaman Liczba postów:384 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 81 Doświadczenie: 8 |
25-11-2016, 21:10
Prawa autorskie: Subi-cub(generator) Ja (edycja)
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Przodownik pracy
Ciężko się przyczepić. Może gałki oczne i tęczówki w tym samym kolorze (i to żółte)?
|
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
26-11-2016, 00:56
Wygląda za prosto. Poza pomarańczową grzywką to ten zestaw kolorów jest tak pospolity...
A tak po za tym to nwm. Może bym trochę inaczej grzywkę widział, nie takiego szpikulca. Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
26-11-2016, 01:00
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
Ta grzywka :V taka za dużą i taka emo i taka trochę afro xD
*Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
26-11-2016, 01:06
To ja już nie wspomnę o twojej grzywie, która jest za duża, nie pasująca kolorem do sierści (ale do oczu jak najbardziej <3) i w ogóle jest tak pstrokata, że wygląda jak peruka :I Prezentujesz się niczym przedwojenny alfons.
<3 Sycophants on velvet sofas
|||
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
26-11-2016, 17:58
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
Te paski trochę bez ładu i składu :P
|
|||
|
Moyo Wiarus Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:203 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Życie: 77
Siła: 76 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 37 |
26-11-2016, 17:59
Prawa autorskie: Angelo, disney
Tytuł pozafabularny: Marzyciel
Bez skaz :) Może tylko czarne wąsy a nie białe .
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości