Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ingo Gość |
03-10-2012, 18:32
Zróbmy festiwal i każdy się pomaluje, o. Po prostu.
Jak już wszyscy dotrą to sobie będziemy pisać przez te kilka dni czy tygodni xd |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
03-10-2012, 19:02
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
<dumnie wypina pierś> ach, jedyne lwią...gepardziątko w stadzie. dobra, jedyny kociak xD
Mi w sumie będzie pasować każdy termin, zawsze jakiś krótki opis wybazgrolę, poza sytuacjami naprawdę dziwnymi. Do do drugiego lwiaka - może Serrek, co? xD mała jest, może udawać. zamiast dwóch lwiątek - Dum - kociak i Serrek - powiedzmy, jakiś adept który jest krótko w stadzie. Co sądzicie?
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
04-10-2012, 22:11
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Taaak, gepardziąko i karakalka zamiast lwiątek! Jestem za! :D Serrka jest młoda duchem, a poza tym uwielbia Dumkę, więc nie ma problemu.
Mnie się nigdzie nie spieszy, może być i w grudniu. |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
07-10-2012, 18:04
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Mi tak samo, grudzień mi odpowiada. A w sumie - co za problem zebrać mnie, Serrek, Ingo, Ox, Slajda i Ciebie? No, z Milesem może być problem ale najwyżej napisze że przylazł tylko i siądzie na zadku, milcząc. Damy radę!
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Shun Gość |
08-10-2012, 23:31
Czyli wstępnie umawiamy się na święto nowego początku i połączymy to z festiwalem, może w tym czasie ktoś jeszcze do nas dołączy xD
|
|||
|
Miles Konto zawieszone Gatunek:Przydałby mu się jaki... Płeć:Samiec Wiek:Trzy i pół roku. Liczba postów:76 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 10 |
09-10-2012, 09:33
Prawa autorskie: ~Vegava
>3< Ej! D:< |D" to że rzadko wchodzę, świadczy tylko o tym, że nie ciekawi mnie tu nic .___." (nie zabijajcie za to). Jak na razie mam tylko Rozę, której losy w miarę mnie ciekawią (ale i tak czasami na Eenu muszę czekać ._.").
Będę Milesiakiem kierowała, jeżeli zechce ktoś pisać xD". Wiem że to brzmi tak dziko, jakby ktoś musiał się mną zaopiekować żebym częściej wchodziła na forum, no ale jakoś tak od paru tygodni mam... Że muszą mnie w wielu sprawach "pilnować". Miles będzie i będzie się udzielał. I przy okazji zapytam... chce ktoś popisać? ._. |
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
10-10-2012, 23:07
Jaaa? xd
|
|||
|
Miles Konto zawieszone Gatunek:Przydałby mu się jaki... Płeć:Samiec Wiek:Trzy i pół roku. Liczba postów:76 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
10-10-2012, 23:16
8DD ok.
|
|||
|
12-10-2012, 19:20
Ale moja Serrka jest teraz ładna. :D
|
|||
|
Shun Gość |
12-10-2012, 22:49
Ma taki śmiesz nie mały łepek.
|
|||
|
16-10-2012, 19:42
Ładna, ładna.
|
|||
|
17-10-2012, 19:41
Eeej, o co kaman? Czemu Ox skasowała konto?
Światło księżyca
|||
|
18-10-2012, 17:20
... nie zapisała mi się rozmowa w archiwum... W każdym razie mówiła, że jej postać przestała mieć sens. No i strasznie źle czuła się w roli władczyni...
>.> coś jeszcze było... ale jakoś nie zapamiętałam co... |
|||
|
18-10-2012, 22:43
Szkoda trochę, dizajn był świetny - czekoladowy lygrys, mrau :3
No, tak czy siak, będziem żyć dalej xD A właśnie - zawieramy przymierze ze Strażnikami czy nam niepotrzebne?
Światło księżyca
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości