Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
04-07-2015, 00:33
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
:<
Sami, znam takie co lubią się bawić czyimiś włosami, więc na tym chyba też można coś ugrać xDD Inn, no Ty też ładnie powychodziłaś, serio, masz regularne rysy twarzy, to po prostu dobrze wygląda :P [ Dodano: 2015-07-03, 23:36 ] Cynka, no jak dla mnie to tak koniec gimnazjum gdzieś tak, 15, może 16 :P Ale nie martw się, mi też zaniżają tak do 18, a w tym miesiącu 21 będzie, zwłaszcza teraz gdy mam włosy długie, w których wyglądam mniej poważnie.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
04-07-2015, 08:16
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Najczęściej ludzie przyciągają do 18. Serio- ja już dwa lata temu wyglądałem podobno na 17. Teraz wielu mi po prostu daje 18/19. A starszych znajomych nieraz zniżają do 18. Ogółem nikomu nie chce się kombinować, starszych odmładzają a młodszych postarzają. Bo to najbezpieczniejsze xD
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
04-07-2015, 12:12
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Kal, nie ma za co. :D Mam jeszcze jedno zdjęcie tego żółwia, ale nie widać na nim wiele więcej.
Tak, Inn, Ty też dobrze wyszłaś. ^^ Fuko, co to za głupie aluzje? xd Zreeesztą dziewczyny w większości z tego wyrastają albo coraz mniej ich to obchodzi - chłopak Lishy ma krótkie włosy, mój zresztą też (a jej były miał dłuższe od jej włosów). Ja jak latałam po Uherkonie w stroju Belli, to dawali mi 16 i robili wielkie oczy na to, że jestem studentką. Z kolei na uczelni raz mnie zaczepił jakiś typ i pyta: "na którym roku jesteś?", ja: "na pierwszym", on: "myślałem, że drugi-trzeci". |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
04-07-2015, 12:33
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Jakie aluzje, jakie aluzje :V Serio znam takie, które jak widzą długie włosy to oczy zaczynają im się świecić i chciałyby dotknąć. I to wcale jakieś gimnazjalistki nie są.
Ja oczywiście się śmieję z tym "podrywaniem" na włosy xDDD No ale fakt faktem, że reakcje niektórych dziewcząt na to, gdy ktoś ma długie są dość specyficzne. Nom, to sporo zależy od stroju/fryzury itd. Skoro już napisałaś, to ja Ci powiem, że na niektórych zdjęciach wyglądałaś na swój wiek i dałbym Ci te 20 lat. Osobisie uważam, że w krótkich wyglądam poważniej, dlatego wydaje się starszy, w długich mniej, dlatego odmładzają. A to co Sadi powiedział hmm... może coś w tym jest, ale przynajmniej w moim przypadku nie sprawdzało się to zbytnio. Ludzie długo 16 lat mi dawali i to czy byłem podwiekiem, czy nadwiekiem nie miało znaczenia xD
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Taal Samotnik ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Towarzysz:Dudek Liczba postów:231 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 70 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 10 |
04-07-2015, 12:37
Prawa autorskie: Lineart - Red-Cayenne | Cała reszta - Skadim; Mała Taal - ciocia Vult :3
Ładnie wyszłyście, wszystkie bez wyjątku :3
|
|||
|
FireLion Duch ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 75 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 45 |
04-07-2015, 12:57
Prawa autorskie: SouriPL, Lil-Cheetah, Luna-s20
Fel, Cyn, Inn, młodo wyglądacie :3. Lubie takie XD.
A co do Macha, to sam znam dziewczyny, które lubią facetów z długimi włosami.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
![]() Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
04-07-2015, 13:07
Dziewczyny lubią gdy jest przynajmniej to 18 cm :P .... o włosach mówię rzecz jasna.
No nie mogłem się powstrzymać, ale to przez Fireliona xD
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma ![]() |
|||
|
FireLion Duch ![]() Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:173 Dołączył:Wrz 2014 STATYSTYKI
04-07-2015, 13:14
Sadism napisał(a):Dziewczyny lubią gdy jest przynajmniej to 18 cm Rozumiem, że się przechwalasz XD?
![]() Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL pod nickiem OgnistyLew oraz w WS pod nickiem RealWolf |
|||
|
04-07-2015, 13:15
Kiedyś miałem długie włosy jeśli to masz na myśli. Ale włosy miałem zdecydowanie dłuższe...
|||
|
04-07-2015, 14:00
No w sumie lepiej będzie, jeśli powiem, że o włosach XD.
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
04-07-2015, 14:04
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Niech więcej facetów pisze na lewkach, mówili. Będzie fajnie, mówili.
Aha! Fuko, ja nawiązywałam do Falkonu, na którym robiono Ci warko... A, nieważne. Dzięki, Taal. ^^ Płomyczku, bo Ty sam młody jesteś, eheh. |
|||
|
04-07-2015, 14:18
Felija napisał(a):Niech więcej facetów pisze na lewkach, mówili. Będzie fajnie, mówili. No :(. Gdy tylko ja byłem, to było fajnie, bo same dziewuszki były XD. Cytat:Płomyczku, bo Ty sam młody jesteś, eheh. No ale co w związku z tym XD?
|||
|
04-07-2015, 15:05
Fel, a to wybacz, nie pamiętam tego :<
Więc nawet jak aluzja to niezamierzona xD A co do facetów toż tu zawsze tacy trafiali, jeszcze raz dam przykład Moga i Raina xDD Bo to młode, nabuzowane :v Tylko by o długości... włosów gadało. A tu się długość nie liczy, a umiejętne ich ułożenie :v
|||
|
04-07-2015, 15:13
W twoim przypadku to raczej tona viag...eeee.... sprayu utrwalającego :P
|||
|
04-07-2015, 15:28
Mam lepszy sposób na układanie owłosienia wszelakiego :V
![]()
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości