Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
23-06-2016, 16:22
Prawa autorskie: ja-Dirke
A to byłoby dobrze, bo nauczyciela na chwile obecną ciężko i tak dorwaćxp
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
23-06-2016, 16:32
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Myr, ale kim Ty chcesz zostać znachorem? Bo zakładam, że Avie chodzi o Emę, to jest świeża postać, więc można jej jeszcze lekko zmodyfikować historię. A Ty kogo masz na myśli?
|
|||
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
23-06-2016, 16:41
Moją Kiu nie ma znachorów tak dużo, na ile się obawiacie xp,od marca-kwietnia chciałam ją podszkolić widać jak to idzie xp Nie ma u kogo się szkolić.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
23-06-2016, 16:46
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
To musisz się szkolić, Kiu masz już od dawna, nie może ot tak nagle nabyć nowych umiejętności. Jak nie znajdziesz chętnego medyka/znachora, to najwyżej poproś o akcję z MG, stworzy się jakiegoś NPCa.
Albo chodź do KB za Isem, Mulungu Cię nauczy. ;P |
|||
|
23-06-2016, 16:52
Mg..ta i będzie się to i tak ciągło a skoro nauczyciela nie znalazłam to chyba mówi samo mowi siebie xp
Nie będę szła do KB, nie mam w planach dołączać gdziekolwiek nią. |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
23-06-2016, 18:00
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Czy mogę prosić subforum koło SS z "Zadaniami" - coś do szkoleń itp? :"D
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
23-06-2016, 18:24
Ok, łap.
|
|||
|
Hatari Konto zawieszone Gatunek:Hiena Cętkowana Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:242 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 70 Zręczność: 52 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 6 |
23-06-2016, 18:39
Prawa autorskie: kantayeni/ ja
https://66.media.tumblr.com/6e8fd342c8b5...o1_400.png i avatar na Hatari |D
|
|||
|
24-06-2016, 08:42
A ja mam pytanie, tak mnie to zastanawia. Jak z tym chwytaniem w łapy u nas? W Klu skaza trzymał za ogon mysz. no może nie do końca trzymał ale było xD. Rzucał to żarcie to tez trzymał i jak złapał Banzaia to tez tak chwytnie >>> 1, 2, 3 <<<,w KL2 Kiara i Simba podali sobie łapy tak normalnie w prawdzie prawie a w Kl 3 simba sobie tam trzyma te ślimaki xD
Pytam bo jak pamiętam u nas nie można niby. Ja pytam w sumie czemu nie? Wiem niby brak kciuka ale mysle, że skoro bazujemy an KL to można tak łapać nie aż tka jak ludzie dobrze ale coś trzymać ta |
|||
|
24-06-2016, 11:34
Skaza trzymał tę mysz za ogon pomiędzy palcami.
Z tym podawaniem łapy przez Simbę to masz rację, ale wiesz, tak im po prostu pasowało do fabuły, wątpię, żeby szła za tym jakaś głębsza myśl. A w TLK III to dziwne rzeczy były. xD" A co byś chciała trzymać konkretnie, co masz ma myśli? |
|||
|
24-06-2016, 11:39
tam dałam linki z trzymaniem z KL 1 xD pod "1,2,3"
A pytam bo np. znamiona obecnie trza tę małpę a to kolejne męczenie konta sztucznie robionego pod to. A tak zrobić samemu je można by było. bo ja nie mam na myśli tego jako nie wiem trzymania liny czy coś takiego. |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
24-06-2016, 12:49
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Jakie znamiona? Bo znamiona stadnych nie musi robić żadna małpa, w SK znamiona nadała wszystkim Ines.
Jakieś inne malunki wykonuje Hekima, ale to dlatego, że są za opale. Także znamiona stadne spokojnie może robić przywódca, choć teoretycznie za to powinien odpowiadać szaman :'D Ale teraz chyba nikt nie ma szamana, a i nie w każdym stadzie w ogóle taki szaman powinien być ze względu na charakter stada. Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
24-06-2016, 12:51
O to fajnie i dzięki za informacje
|
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
04-07-2016, 19:10
Prawa autorskie: Ssak
Jest na forum coś takiego, że małym zwierzakom wypadają mleczne zęby?
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
04-07-2016, 22:38
Nikt o tym nie pisze, ale nie jest to zabronione. Jeśli chcesz przeprowadzić taki wątek, to proszę bardzo, tylko z zachowaniem rozsądku, tzn. przedtem sprawdź, kiedy mniej więcej lwiątkom czy innym wielkim kotom wypadają mleczne zęby. :)
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości