Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hatari Konto zawieszone Gatunek:Hiena Cętkowana Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:242 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 70 Zręczność: 52 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 6 |
03-09-2016, 12:07
Prawa autorskie: kantayeni/ ja
Moge prosić kogoś uprawnionego o poprawę opisu w temacie https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1168
Cytat:ale gdy spadnie ziemia natychmiast pokrywa się delikatnymi źdźbłami. bo siara x'D |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
03-09-2016, 13:09
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Lel, faktycznie xD Już poprawiam, dzięki za uwagę ^^
Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
07-09-2016, 21:01
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
Okejka dziubaski, zabieram się za przejmowanie ziemi po Cieniowisku, biere Nory i Rzekę, a także Kanion obok MB to w zamian Wulkanu i wąwozu śmierci. Jeśli jakiś MG chce poprzeszkadzać nie mam nic przeciwko ;v
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 62 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
12-09-2016, 23:08
Prawa autorskie: CherryColaax, ja, Globus, mła
Tytuł pozafabularny: VIP / Mistrz Cytatów
tak się zastanawiałam, pamięta ktoś moją najpierwsiejszą postać? Avi Sora się nazywała, i była siostrą Levisa tudzież córką Skazy. Nawet jest na drzewku :3 (swoją drogą ma zły obrazek tam bo ona wyglądała tak http://fav.me/d56b4y :3c )
To była moja postać więc chyba nikomu nic do tego, ale ze względu na jej powiązanie ze Skazą (które chyba nie ma znaczenia w sumie już w tych czasach) wolałabym się upewnić czy ktoś nie miałby coś przeciwko gdybym zdecydowała się założyć postać córki Sory. Miałaby pewnie 4-6 lat (wzoruję się na wieku Poison, Sora była młodsza niż Levis i była raczej upośledzona emocjonalnie więc nie sądzę żeby miała więcej dzieci zanim dobiła do 10 roku życia. Miała trójkę ale z tego co pamiętam to Blue i Sayona byli adoptowani, to było jej zadanie od Mala żeby wychować Blue na złoziemca xD a tego trzeciego nie pamiętam w ogóle) |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
12-09-2016, 23:16
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Wszelkie uwagi co do drzewka powinny być składane tutaj: https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1340 Ale rozumiem, że ten temat może być mało widoczny. A obrazki nie zawsze są idealnie dopasowane, nie wszystkich avatary pamiętałyśmy.
Patrząc na to, że Vei jest córką Vitani i ma 5 lat... To chyba okej, choć gdybym teraz zakładała Vei, to zrobiłabym ją starszą. Mimo wszystko myślę, że wypadałoby, żeby córka Sory miała co najmniej 6 lat, na pewno nie 4. |
|||
|
Talvedu'ul Konto zawieszone Gatunek:lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:~8 lat Tytuł fabularny:Partner Królowej / Skarbnik Liczba postów:240 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
12-09-2016, 23:19
a, faktycznie nigdy mi się ten temat nie rzucił w oczy, sorki. I okej, w sumie to bez różnicy czy 4 czy 6 lat, nadal młódka i w kwiecie wieku ;d Dziękować.
|
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
12-09-2016, 23:31
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Avek na drzewku podmieniony jak coś. :) I nie ma za co, polecam się.
|
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
13-09-2016, 17:26
Prawa autorskie: Dirke
Lwiątka Vei postarzyły się ostatnio o 2 miesiące. Ue też mam postarzyć?
|
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
13-09-2016, 17:42
Rób jak uważasz ;d Akurat dzieci Vei to zły przykład do trzymania się wieku, naprawdę. To już lepiej pamiętać zasadę, że w ciągu roku realnego postać również powinna się postarzyć o rok i dorzucać sobie te 2 miesiące co 2 miesiące ludzkie.
|
|||
|
Hatari Konto zawieszone Gatunek:Hiena Cętkowana Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:1/4 Liczba postów:242 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 70 Zręczność: 52 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 6 |
14-09-2016, 19:46
Prawa autorskie: kantayeni/ ja
Ej chciałabym założyć konto NPca :v gdzie dać zapis? Jakie wymagania pól? Może wzór z "samotnika"?
|
|||
|
14-09-2016, 19:52
Zgłoszenia na Mistrza Gra i tam wpisz, że chcesz prowadzić NPC? :v
https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1338 Sweet Crescent Moon, up in the sky
|
|||
|
28-09-2016, 23:08
Dzień dobry, ja jeszcze raz w sprawie Cherche. Bo ona jest córką Avi Sory co juz wszyscy wiemy, ale Sora jakoś nigdy nie miała matki a ino ojca (Skazę dla przypomnienia). Bardzo byłoby to niemożliwe żeby podpiąć ją pod geny Ziry? Ten sam miot co Nuka, np... Plox?
|
|||
|
29-09-2016, 00:02
Em no dla mnie to już przekombinowane, nie dodawajmy nowych dzieci postaci, które zginęły podczas filmu. xP KL jest kontynuacją TLK i TLK2, nie mamy tu żadnych Kionów z rękawa, więc i nie widzę dopisywanego rodzeństwa Nuki.
|
|||
|
29-09-2016, 00:18
Jakich nowych? :D a no ale wiesz, jednak skoro skaza miał to niekanoniczne dziecko (dzieci) a był też ojcem nuki to co za problem Sore tam podpiąć też |D tak się zastanawiałam nad tym bo wtedy to by fajnie się fabularnie kleiło, w sensie wtedy cherche by była też spokrewniona z Vei i resztą, jedna wielka rodzinka, a kroi się u niej drama pod tytułem "my i oni to jedno" |D pomyślałam że więzy krwi mogły dodać taki smaczek, żeby obie strony coś z tego miały, cherche poczułaby co to znaczy mieć rodzinę i być faktycznie z nią mimo wszystko, a Vei i reszta... cóż nie wiem czy by ich kuzyka jakoś specjalnie obchodziła, ale w końcu to Lwioziemcy, może jednak by wtedy na Cherche im trochu bardziej zależało niż na jakiejś obcej lwicy z wewnętrznym konfliktem. Chodziło mi właśnie tylko o to, bo żadnych innych korzyści raczej z tego nie ma.
|
|||
|
29-09-2016, 00:23
No ale co innego być dzieckiem jednej postaci z filmu, a co innego dwóch. Przy jednym to można uznać, że "gdzieś kiedyś poza ekranem", a przy dwóch to już się zaczyna zmienianie historii. Rozumiem Twoje argumenty, no ale i tak samo pokrewieństwo ze Skazą wiele Ci daje (na drzewku zakładamy, że Skaza był ojcem Vitani).
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości