Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
18-06-2015, 17:28
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
To pewnie początek spotkania. Początki są zawsze trochę drętwe :D
Czasami kamerka za szybko lata. Wziuu najazd na klatę, wziuu najazd na łapki, wziuu najazd na inne ludki. Jakość nie najgorsza (; najlepiej to byłoby zgrać całość, powycinać najlepsze momenty i stworzyć filmik krótkometrażowy :P |
|||
|
Vasanti Vei Zgryźliwa | Iskra Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:2,979 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 82 |
18-06-2015, 21:12
Prawa autorskie: Koseki-Leonheart (Kami), tło Disney / OwlyBlue (Ghalib)
Tytuł pozafabularny: Główny Administrator / Prowadzący Radia / Mistrz Kalamburów / Najpiękniejsze miano
Wiesz Vult, to było kręcone "tak o", wtedy nawet nie myślałam o tym, by to wrzucać. :'D Następnym razem będzie lepszy, może nawet wezmę lepszy aparat (teraz go nie miałam, bo jest ciężki i nie chciało mi się z nim wozić z Warszawy do Katowic).
Tak, można by. Może po sesji akurat będę miała czas na nauczenie się obsługi jakiegoś Windows Movie Makera czy innego wielce zaawansowanego technologicznie programu. ;) |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości