Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
26-10-2012, 17:42
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Nzuri
Kod: http://img821.imageshack.us/img821/3293/nzurio.png
[center]
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
30-10-2012, 21:59
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
http://img853.imageshack.us/img853/1633/dupcia2.png
na ava. tło najchętniej tematycznie powiązane ze skałami, może być szare. napis: I know I'll never go home again I need a little more but I will take what I can get imię niekoniecznie, nie przepadam, ale jakbyś miała potrzebę i dobrze by to wyszło, to śmiało. nazywa się Powój. autorów wpiszę w odpowiednie pole w profilu, więc mile widziana jednak kasacja podpisów xP
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
31-10-2012, 23:02
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Mogłabym prosić jakieś Lwioziemskie tło + napis "Hofu" ?
http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/20...5jnxt2.png Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
31-10-2012, 23:30
Sharma
Kod: http://img24.imageshack.us/img24/9372/sharmapodpis.png Kod: http://img534.imageshack.us/img534/2039/sharmapodpis2.png Autor tła ten sam, co na avku. Mam dwie wersje. Aaf paskudnie zmniejsza sygnaturki, użyj tej, której będziesz chciała. Wiem, że nieaktualne, ale skoro zrobiła, to stwierdziłam, że co mi tam, wrzucę, może użyjesz. Powój Kod: http://img580.imageshack.us/img580/3563/powj.png Tło: ~Lucida Hofu, Twym zamówieniem zajmę się jutro lub pojutrze.
[center]
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
01-11-2012, 00:26
<wybrzydzing mode on> daaa się zrobić napis trochę większy? w tej chwili całkowicie ginie, nie widać go.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
02-11-2012, 01:10
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
A czy mogę zamówić u Ciebie obróbkę, jednakże na inne forum?
Jeżeli tak, poproszę te 3 koniki: 1. http://fav.me/d388l6d 2. http://fav.me/d58xmz6 3. http://fav.me/d5arcwj Na każdym Imię Indiana. No i tekst od Pad Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream. Jakaś rameczka.. Nie wiem, zostawiam wszystko w twoje łapki i powiem, że byłabym Ci bardzo wdzięczna, za te obróbki ;3 A i jak można to w rozmiarach 300x450px |
|||
|
02-11-2012, 17:59
Ajris
A teraz do wszystkich zamawiających - NIE koloruję lineartów na zamówienie. Sama muszę najpierw napisać, że pokoloruję lineart. Nie zamawiajcie, bo nie dostaniecie. Padme miała szczęście, to był ostatni raz. Hofu Cytat:http://img231.imageshack.us/img231/2918/hofu.png
[center]
|
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
02-11-2012, 19:56
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Dzięki ;3
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
02-11-2012, 20:27
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Byłabym zapomniała - baaardzo dziękuję za świetną robotę! Wezmę sobie tą drugą sygnę ^^
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Samara Gość |
02-11-2012, 21:44
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Ajris piękna ;3
Dziękuję bardzo |
|||
|
03-11-2012, 15:58
Z góry przepraszam wszystkich, którym wywaliło prace. Imageshack przestał działać, usunęłam pewne prace, sądząc, że już ich nie odzyskam. Spokojnie, prace są zapisane na mym dysku i gdy tylko Imageshack znowu zacznie funkcjonować normalnie, wrzucę ponownie utracone obrazki.
Tymczasem zrobiłam mały remanent. Ogłaszam, że na pierwszej stronie znajdziecie tzw. free avatary. Są to prace, które obrobiłam dla siebie lub na czyjś użytek, ale nie zostały użyte lub używano ich przez krótki okres czasu. Mają dość uniwersalny design, więc sądzę, że mogą komuś posłużyć za ava, zamiast niepotrzebnie kurzyć mi dysku. Posiadam pliki .psd, więc bez problemu można zmienić napis czy wprowadzić jakąś poprawkę, jak zmiana futra. Autorzy są podani obok linku. Z pewnością trochę tego dojdzie, ale po ustąpieniu awarii Imageshacka.
[center]
|
|||
|
03-11-2012, 16:12
Cyń, poużywaj sobie tinypic.com - jest bardziej stabilny i przyjazny w obsłudze, zapamiętuje obrazy, które wrzucałaś, no i jak zaczniesz nam robić animacje, to też je zassie ;>
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
04-11-2012, 14:20
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Hej, Cynku :3
Otóż mnie zainteresował ten avek. Dałoby radę zmienić oczy na brązowe i napisy(prócz tych autorskich, ofc)? :3
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
04-11-2012, 16:56
Jasne, spokojnie. Oczka już zmieniłam, tylko teraz oczywiście pytanie, jakie napisy chcesz. I czy w tej samej czcionce (napis główny), czy jakąś inną, bo tak trochę na ślepo ją wybierałam dla siebie i nie wiem, czy się podoba. xP
[center]
|
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
04-11-2012, 23:29
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Ach, gupek jestem i to rozkojarzony. Chodziło mi o usunięcie napisów ^^"
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości