Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ingo Gość |
18-09-2012, 14:12
Pad nie proś o bycie śmieciarzem skoro możesz zostać premierem... xD
Taki filozoficzy off. |
|||
|
Shiko Gość |
18-09-2012, 17:58
Przeciw mi nie podoba się ten pomysł bo jak piszą niektórzy umówione akcje są czasem potrzebne, jak się nudzisz, ale bez przesady, takie chodzenie na łatwiznę psuje grę i niespodziankę.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
18-09-2012, 18:43
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
To nie są 'umówione akcje'. To jest zostawienie informacji, że się nudzi w danym temacie i fajnie by było, jakby ktoś wpadł.
|
|||
|
Shiko Gość |
18-09-2012, 18:53
Umówione spotkanie= umówiona akcja, nuda.
|
|||
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
18-09-2012, 18:55
Prawa autorskie: Levis.
Tytuł pozafabularny: VIP
*podnosi czwarty raz dłonie do klawiatury i nie potrafi z siebie wykrzesać nic sensownego* ... dżizas.
NIE chce mi się tłumaczyć. Innym też nie radzę. [TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK] ![]()
|
|||
|
Slide Gość |
18-09-2012, 19:01
Prawa autorskie: Levis.
No oczywiście ._. tak jak ktoś powiedział:
Dla "Boskiej" Elity tylko co jest ich wymysłem/wykonaniem jest godne uwagi itp. Naprawdę nie możecie dać szansy? .. Nic nie stracicie.. a jest opcja usuń. proste, łatwe i logiczne. Shet: Aha. Z tym, że moja osoba nic na TEN temat nie mówiła. Raczej wspominała o czyimś ograniczeniu umysłowym. Doprawdy? Ciekawe o czyim.. a tak propo z tego co wiem to zapewne nie powinnaś o niczym wspominać, danej osoby nie znając. No chyba że mowa tu o Kami lub innej naprawdę irytującej osobie.(bez obrazy) PS. To że pisałem ogółem nie znaczyło że mam na myśli akurat Twojej osoby Shet: Post powyżej mojego jest dostatecznym argumentem, by załamać ręce. W dobie internetu tak naprawdę nikogo się nigdy nie pozna. Więc błagam o wybaczenie ;d Sądziłem że masz na myśli mnie. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
18-09-2012, 19:09
Prawa autorskie: av: malaika4
wydaje mi się, że Fel jasno napisała, że temat powstanie na próbne dwa tygodnie i dostanie sprzątaczkę. są trzy kandydatury na to stanowisko, więc problemu nie będzie. to o co chodzi, Slide?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
18-09-2012, 19:11
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP Khayaal napisał(a):to o co chodzi, Slide? Zgadnij ;P
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
18-09-2012, 23:03
|
|||
|
05-10-2012, 15:52
Dobra, temat istnieje już ponad 2 tygodnie. Czas na wznowienie dyskusji. :)
Temat nie jest oblegany, ale, z tego co zdążyłam zaobserwować, jest on używany zgodnie ze swoim przeznaczeniem, więc chyba można go zostawić, hm? |
|||
|
Shun Gość |
05-10-2012, 18:07
Mówiłam, ze to dobry pomysł?
|
|||
|
Akilian Gość |
05-10-2012, 18:17
Ja też mówiłam! .3.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
06-10-2012, 20:45
spamu nie ma, spokój jest, paru osobom pomogło. dodawać coś więcej?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo ![]() Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
21-10-2012, 13:57
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP Felija napisał(a):Dobra, temat istnieje już ponad 2 tygodnie. Czas na wznowienie dyskusji. :) Mnie by satysfakcjonowały badania na temat tego czy ten temat pomógł tym osobom, a nie to że ktoś tam coś pisze.. dwie osoby skasowały konta.. a reszta? Dało im to coś?
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? ![]() ![]() MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary ![]() |
|||
|
21-10-2012, 14:02
mnie tak, Shelkowi tak, Desti tak. tam, gdzie pojawiły się dopiski "nieaktualne", po prostu zgłosił się ktoś i zaczęła się gra - w dwóch dodatkowych przypadkach, wiem bo zaglądałam, ktoś się w wątku pojawił i zaczęto się bawić, tylko zgłaszającemu nie chciało się potem nanieść poprawki na posta.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: