Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ghalib Zmora | Płomień ![]() Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
21-07-2015, 01:09
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
dobra, to może zerknijcie tutaj http://fonty.pl/porady,15,kolory.htm niby Fel powiedziała, że tamten kolor jest spoko, ale jeśli wg was za bardzo przypomina SK to może faktycznie coś innego wybrać?
a jeśli masz chęć to możesz napisać historię, czemu nie :)
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
![]() Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Mirra Samotnik ![]() Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
24-07-2015, 23:50
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
O ile miesięcy postarzamy Kiburiego i Zuri?? Bo mi to obojętne. Co do postu Ghaliba wszystko mi pasuje :) Kolorek myślałam czy mógłby być taki: #666699 #336666 #A8A8A8 #323232 Coś z odcieniem szarości by do nas pasowało.
|
|||
|
Kaaivy Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:121 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 83 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 25 |
25-07-2015, 21:20
Prawa autorskie: Lineart: Malaika4; Kolory: Inn.
Mnie wszystko odpowiada, kolor jest super i myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie byśmy ten właśnie mieli. Raczej nikt nie pomyli go z barwą SK, prawda? Nie ma aż tak wielkiego podobieństwa.
PS Wybaczcie za moją nieobecność, ale obozu przesunąć nie mogłam ; - ; |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień ![]() Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
25-07-2015, 23:21
1. KOLOR NA PRÓBĘ
2. KOLOR NA PRÓBĘ 3. KOLOR NA PRÓBĘ 4. KOLOR NA PRÓBĘ 5. KOLOR NA PRÓBĘ Tu macie wszystkie zaproponowane kolory, może zagłosujemy na jakiś? Mi osobiście podoba się nr 1 i 5, nie umiem zdecydować D:
![]() Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Kaaivy Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:4 lata Liczba postów:121 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
28-07-2015, 13:10
5! :3
|
|||
|
Kiburi Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:116 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 81 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 5 |
28-07-2015, 16:56
Prawa autorskie: Lineart Ghaliba <3, tło: Fjutsup
Ten piąty mało taki... "Cieniskowy", ale chyba będzie najbardziej widoczny i charakterystyczny. Nada się.
|
|||
|
28-07-2015, 20:29
wiadomo, zależało na tym, żeby to był kolor najlepiej ciemny i wyróżniający się, nie kojarzący się z żadną inną grupą, więc raczej jest najlepszy
[ Dodano: 2015-07-28, 21:24 ] zaktualizujcie sobie statystki tak, żeby dopowiadały waszym rangom
|||
|
Xis Konto zawieszone Gatunek:Lampart - Czarna pantera Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:105 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 35 |
16-08-2015, 23:37
Prawa autorskie: Visa
Zaraz zmienię, i dzięki za możliwość wglądu tutaj :D
|
|||
|
17-08-2015, 00:27
hahah, to rzeczywiście było małe przeoczenie. wcześniej prosiłam o to Fel, ale mogła zwyczajnie zapomnieć a ja potem sama nie przypilnowałam n.n
|||
|
25-08-2015, 02:18
Czemu tu nie ma Off Topu? To najlepszy temat! ;_; XD
I gdzie jesteście ludzie, nasze stado bez nas nie istnieje! >:| |
|||
|
Mirra Samotnik ![]() Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Około 4 lat Liczba postów:216 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 40 |
27-08-2015, 01:43
Prawa autorskie: lineart: Malaika4 (DA),color: teri006 (DA)
Ghalib miałam być moderatorkiem ;P
|
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
02-11-2015, 19:58
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Wydaje mi się że chyba należy wprowadzić kilka zmian w składzie stada. Musimy trochę namieszać bo władca niema zastępcy, a jak widać Ghalib ma własne życie XD... A tak na serio trzeba nam kogoś kto będzie mógl przyjmować do stada kogoś kto będzie robił te treningi itd. Hersztowej dawno nie było więc należało by i z tym coś zrobic przynajmniej puki Mirra nie wróci.
Kiburi a od ciebie chciałbym wiedzieć czy masz na swoją postać jakiś plan? :P Chcemy z duchem stworzyć ekipe która będzie broniła stada ale jako kumple i widział bym też ciebie w tym, ale trzeba by się starzeć przynajmniej trochę żeby to jakoś wyglądało. |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
02-11-2015, 20:32
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Chcecie bornic stada a sępa na naszych ziemiach nikt nie zauważył yhym... Do tego widzę, że moja postać nie jest brana pod uwagę, nice i dzięki.
|
|||
|
Belial Płomień ![]() Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
02-11-2015, 21:45
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Sępa widziałem. Ale że Ghalib poszedł tak jak wszyscy uznałem że można go olać i tak nic nie podsłucha :P
Co do ciebie.... Poczekaj aż rozgadam się z Duchem to wpadniemy do ciebie ;) własnie mam plan zacieśnić członków stada, bo właśnie widać że tu każdy żyje osobno. |
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
02-11-2015, 21:53
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
a phi tak to skomentuje x)
i tak to wygląda, to jak lider nie moze grac to każdy sobie i tyle trza po prostu działac tak jakby kto inny miał jego funkcje lub go zastępował. No i mam nadzieję, ze to, ze ta postać to hiena nie będzie jakiś głupich akcji itp. bo jak tak to aj podziękuje i wracam an samotnika. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: