Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shem Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samiec Wiek:Szkrab Liczba postów:27 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 |
04-08-2017, 21:51
Prawa autorskie: YurikoSchneide, Disney, Askari
Ok, czekam z niecierpliwością :) Czy mogłabym Cię prosić, żebyś, kiedy będziesz robić Shema, dorysowała obu wersjom (nastoletniej i dorosłej) wystające górne kły, o takie jak u Sheru (postaci SickRogue'a)?
|
|||
|
Miiba Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Nie wiem Liczba postów:4 Dołączył:Sie 2017 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
07-08-2017, 14:13
Prawa autorskie: Ja
Nie jestem pewna czy mogę już o coś prosić, ale zaryzykuję ^^ Czekam na narodziny, żeby wtedy już oficjalnie ruszyć, a do tego czasu sobie wszystko przygotowuję :)
Tak więc oto moja prośba :) http://img06.deviantart.net/0b1f/i/2012/...556269.png Słodziaka numer trzy trzeba wyciąć i pokolorować. Główne futro na ciemno. Taki ciemny popielaty szary. Nie aż czarny, ale fest ciemny. Brzuch i dodatki w tym grzywka, albo jej końce jaśniejsze. Nie białe całkiem, coś kremowo szarego może. Jeśli dasz radę to ładnie proszę o dodanie na czole znamienia w kształcie ciernia. Takiego ciernia jak róża ma, albo jak pazur, taki zakrzywiony lekko. Niech będzie w kolorze tego jaśniejszego futerka. Jak masz tam na podorędziu jakieś tła to jeśli nie problem to można capnąć biegaczkę na tło;] Z góry dziękuję ^^ |
|||
|
Jeanette Samotnik Gatunek:Żeneta Afrykańska Płeć:Samica Wiek:Dorosły Liczba postów:131 Dołączył:Lip 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 36 Zręczność: 41 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 17 |
12-01-2018, 21:43
Prawa autorskie: Asura
Czy istnieje jakas tycia pycia szansa że ta moja Emka jest skończona? C:
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości