Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shiya Samotnik Gatunek:Gepard Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:520 Dołączył:Maj 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 64 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 3 |
03-04-2016, 21:21
Prawa autorskie: Zimnaya / Xenia
Jak chcecie, żebym wam uaktualnić rangi i tytuły, to zróbcie mi listę w formie: Nick: ranga, tytuł. Nie bardzo mam czas na przekopywanie się przez temat z zebraniem i opisem BJ i zastanawianie się, co gdzie komu wpisać.
|
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
08-04-2016, 19:27
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Zephyr
tytuł; ehisses ranga; stahili Vult tytuł usunąć ranga; yehisses o kimś zapomniałam? |
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
08-04-2016, 20:35
Prawa autorskie: Inn, Venety, Vasanti Vei, Skanda
O Sadiśmie.
Gdy zapadła ta noc niewygodnie mi było
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
08-04-2016, 20:47
a to, że on traci tytuł to normalne.
|
|||
|
Israel Duch Gatunek:Hiena cętkowana Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:458 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie:
08-04-2016, 23:41
A jaki on tytuł teraz będzie miał? Czy tam rangę?
Przeżywałem koszmary w ciemności bez dna Widziałem obok, tuż tuż Że trup psuje się już I zmartwiałem na myśl, że nieboszczyk to ja! Gram w FH, IW, DD, LM, IT PL, WS pod nickiem Ognik |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
09-04-2016, 09:42
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Ja mogę zostać najwyżej emerytowanym władcą :D
Nie no. tak poszukałem, torchę pomyslałem. dawny w jezyku suahili to zamani. Zamyehiss ( czyt. zamdżehiss) Czyli Dawny yehisses. To moja propozycja o ile Vult się zgodzi.
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Życie:
09-04-2016, 20:04
Od kiedy yehisses czyta się przez "dż"?
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
09-04-2016, 22:11
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
Kur#@...
Tłuke to od początku! Naprawdę Israelu? ...
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Życie:
09-04-2016, 22:21
Nie, ku*wa, na niby.
Byłem przekonany, że w którejś audycji mówiłeś przez "j". Poza tym w wymowie angielskiej i w wymowie suahili czyta się to przez "j".
|||
|
Zephyr Samotnik Gatunek:Gepard grzywiasty Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:642 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Siła: 66 Zręczność: 90 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 46 |
09-04-2016, 23:19
Prawa autorskie: av: Kahawian, podpis: DemiReality (lineart)
Tytuł pozafabularny: Junior Admin / Mistrz Gry / Meteorolog / Mistrz Kalamburów
Ej, nie ważne jak się to czyta xD I tak na głos jest mówione jedynie w audycjach :P
|
|||
|
10-04-2016, 10:39
Może być Zamyehiss, nie mam nic przeciwko. Jeśli takowy pozostanie w rodzinie nie ma już władzy, nie wydaje rozkazów. Może jedynie służyć dobrą radą.
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
11-04-2016, 19:30
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
DZIZAS XDDD
|
|||
|
Życie:
13-04-2016, 21:50
Na głównej nadal Sadism jest władcą. Hierarchia nie jest zmieniona ;P.
|||
|
14-04-2016, 18:28
Co ty gadasz Is, fabuła się toczy już normalnie bo każdy swój watek pokończył zanim zakończyło się zebranie bractwa.
|
|||
|
Życie:
14-04-2016, 20:02
Źle mnie zrozumiałaś. Choć to chyba ja zbyt ogólnych niejednoznacznych słów użyłem.
Miałem na myśli, że na stronie głównej w kategorii "Bractwo Jadu" jest wpisane "Władca: Sadism". A co do hierarchii, to chodziło mi o to, że w temacie "Hierarchia" są stare dane.
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości