Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Durai Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Rok. Zezwolenia:Bastard, pół demon. Liczba postów:47 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 44. Zręczność: 38. Spostrzegawczość: 38. Doświadczenie: 10 |
17-09-2012, 21:08
Prawa autorskie: TC1/Kami.
Ciemna masa. Gniewna, humorzasta, lubiąca się kłócić i dogryzać. Średnio kontaktowa, poluje dla siebie, w dupie ma innych, póki nie dostanie po ryju. Ot, takie młode coś, rodem jak Bella.
|
|||
|
Serpeen Gość |
17-09-2012, 21:09
Nie warto z nim zadzierać. Waleczny, nieufny, wściekły,tajemniczy, mroczny.
|
|||
|
Ajris Gość |
17-09-2012, 22:01
//moja Bella? :D
Samotniczka, która wprost nie znosi towarzystwa, wiecznie ponura, irytująca i zakochana w sobie. Nikczym i z nikim się nie dzieli. |
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
17-09-2012, 22:20
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Lwica znająca moralność i nastawiona do świata raczej w sposób, przez który można by ją nazwać realistką. Mimo to rozumie zasady rządzące światem i przystosowała się do nich. Typowa samotniczka, choć nie stroni od towarzystwa. Zazwyczaj jednak stara się unikać większych grup typu stada. Jednak kiedy ją bliżej poznać można w niej dostrzec dobrą duszyczkę.
|
|||
|
Demi Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:9 lat Liczba postów:114 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 90 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 |
18-09-2012, 01:09
Prawa autorskie: L-malaika4, C-ja, cieniowanie - Des
Przemiła lwica, lubiąca opiekować się innymi. Nigdy nie mówi złego słowa i nie szuka w innych wad lecz zalet.
,,Zeusie, każde twe słowo i każdy twój gest, napełnia mnie wiarą ... daje życiowy cel. ''
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
18-09-2012, 01:49
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
erm um... nastoletni, szary lew z podbitymi oczami. może od niewyspania, może od pobicia - nie wiadomo, skąd mu się wzięły te sińce. roztrzepany jak to nastolatek, pies na baby, ale niepozbawiony swoistego wdzięku i empatii.
sorry, ale ten av zupełnie nie pasuje do Demiego, którego znam :<
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Serpeen Gość |
18-09-2012, 08:09
Lojalna, posłuszna, miła, odważna. Przystępuje do usług. Może oddać się władcy swego stada.
|
|||
|
Ashley Gość |
03-10-2012, 20:34
Miła,przyjazna,, posłuszna, kulturalna, waleczna lwica. Można na nią polegać. Lubi się opiekować i oprowadzać. Czasami jest tajemnicza.
|
|||
|
Naomi Gość |
03-10-2012, 21:19
Radosna, wesoła, sympatyczna młoda lwica, która jednak nie wyrosła jeszcze z zabaw i bajek.
|
|||
|
Noel Gość |
03-10-2012, 21:23
Jedna z dojrzalszych, ale wciąż skłonnych do zabawy lwic. Towarzyska.
Bardzo dużo myśli i chowa w sobie, może nawet zbyt dużo. Potrafi zaserwować dobrą radę na poczekaniu. Wszystkim życzy jak najlepiej, współczuje nawet wrogom. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
03-10-2012, 21:25
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Trudna przeszłość, inteligentny, mądry i cwany, dbający głownie o własny interes i ogólne skłonności do sukinsynstwa.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Noel Gość |
03-10-2012, 22:12
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Waleczny, lojalny. Można mu się wypłakać, ale porozmawiać po męsku tyż można ;P Nie zdradza sekretów.
Jest dojrzały i raczej poważny, jak chce to potrafi pokazać, że wie co to znaczy troska. |
|||
|
Ashley Gość |
04-10-2012, 19:32
Inteligentny, mądry może prowadzić stado. Czasami bywa wesołym radosnym lwem mającym poczucie humoru. Jest sprytnym lew i nie da się wykiwać ani w kaszę dmuchać.
|
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
04-10-2012, 19:43
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Pełna życia samica, która wiecznie raduje się ze wszystkiego i ze wszystkimi. Niekiedy nawet sama może nie wiedzieć skąd ma tak dobry humor. Pogodna duszyczka, niewinna, należy do tych, od których dobry nastrój wręcz promienieje poprawiając innym humor, a innych irytując tym.
|
|||
|
Fiametta Gość |
06-10-2012, 00:39
Dojrzała, spokojna. Chociaż czasem tęskni za dzieciństwem, czasem chciałaby znów móc poleżeć bezczynnie przez cały dzień a potem jeśli tylko najdzie ją ochota- pobawić się. Lubi gdy jest ciepło. Jest bardzo rodzinna i źle jej, kiedy musi być sama.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości