Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Zevran Konto zawieszone Gatunek:Lew (mieszanka tsavo i wschodnioafrykańskiego) Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Uczeń Medyka Liczba postów:260 Dołączył:Gru 2016 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 67 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 30 |
29-04-2018, 18:12
Prawa autorskie: Ale-Tie, nukotek
Here we go :D
Imię: Wawindaji Wiek: Urodzony 30 września, to sobie ktoś policzy ile. Rodzina: Shinda, Kuanza&Mtego i Ndevu&Kiu Potencjalne postacie do wątków: Wszystkie hieny ze skalnego lasu jakie się tam od narodzin przewinęły. Uwagi: Nie mam żadnych.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2018, 18:12 przez Zevran.)
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 63 Zręczność: 83 Spostrzegawczość: 80 Doświadczenie: 10 |
04-07-2018, 09:19
Prawa autorskie: Vegava/ Koseki-L/Lioden
Tytuł pozafabularny: VIP
Imie: Taka
Płeć: Samiec Charakter: Do ukształtowania (byle nie byłby to klusek) Rodzina: Zacna. Matka Yasumu, ojciec Eden S. Babcia Satal, dziadek Levis, pradziadek Skaza. Stado: Chwilowo schronienie w Srebrnym Księżycu, możliwość zmiany tylko na Horde/Klan Ognia. Potencjalnie postaci do wątków: Dzieci Kami (Skoll, Mjoll, Chikja, etc.) Członkowie SK i Hordy. Kolory: https://pbf.krollew.pl/uploads/avatars/a...ne=1491653 Imie: Takara Płeć: Samica Charakter: Do ukształtowania (byle nie byłby to klusek) Rodzina: Zacna. Matka Yasumu, ojciec Eden S. Babcia Satal, dziadek Levis, pradziadek Skaza. Stado: Chwilowo schronienie w Srebrnym Księżycu, możliwość zmiany tylko na Horde/Klan Ognia. Potencjalnie postaci do wątków: Dzieci Kami (Skoll, Mjoll, Chikja, etc.) Członkowie SK i Hordy. Kolory: https://pbf.krollew.pl/uploads/avatars/a...1491677887
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2018, 19:30 przez Chikja.)
|
|||
|
Eyre Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:87 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
Życie: 98
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 25 |
04-07-2018, 09:26
Prawa autorskie: Avatar: lineart by KamiLionHeart, color by Chotara!
Potomkowie Skazy! Yay!
Mam jakąś chociaż minimalną szansę na adopcję Taki ? |
|||
|
Maer’vu Iskra Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Liczba postów:43 Dołączył:Mar 2018 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 75 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 15 |
04-07-2018, 10:39
Prawa autorskie: xkelbix, disney, ja
Uch, Takara kusi, kusi xD Ale wiem, że i tak nie dostanę pozwolenia na adopocję czyjegoś konta skoro jestem taaaka nieaktywna, więc w sumie powinnam o niej zapomnieć :/
|
|||
|
Chikja Poszukujący Gatunek:Hydra vulgaris Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Młodszy Szaman Liczba postów:766 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
04-07-2018, 15:13
Powiem że szanse są największe dla osób aktywnych, granie z logiką bardzo mile widziane :v
Maer bardzo mnie zawodzi w KO i na jednookim z odpisywaniem xD więc cieńko z szansami u cb. Eyre to praktycznie nie kojarzę >0> |
|||
|
Eyre Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:87 Dołączył:Lip 2015 STATYSTYKI
04-07-2018, 15:53
Bo mnie mało było przed wakacjami ze względu na szkołę. Teraz jestem i zamierzam zostać tu tak aktywnie jak będę sam w stanie. Jakaś szansa może ? :d
|
|||
|
Zuri Płomień Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła Liczba postów:159 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 95
Siła: 67 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 5 |
04-07-2018, 16:34
Prawa autorskie: Ghalib/Xylax <3
Hum hummm ok, ale jak zaniedbasz postać albo będzie prowadzona niezbyt rzetelnie zastrzegam sobie prawo do odebrania jej.
Take chcesz tak? |
|||
|
04-07-2018, 16:38
Prosiłbym. Ewentualne uwagi, wskazówki możesz kierować do mnie na pw.
|
|||
|
08-07-2018, 19:38
Więc, piszę tutaj żeby był formalny zapis przekazania postaci :v
W razie gdyby użytkownicy złamali któreś z ustaleń tj: - postać musi być lojalna SK/ Hordzie (zależy gdzie trafi z woli użytkownika) - aktywna gra - informowanie o nieobecnościach - no i ma to nie być buła zastrzegam sobie prawo odebrania postaci >3> Przekazanie postaci dotyczy: Taka-> Eyre Toja-> Vari Poproszę admionow o zresetowanie haseł i podanie ich prowadzącym. Prowadzących zaś o zaktualizowanie statystyk i wieku, oraz awatarów(nie rysuje obecnie wiec niestety musicie zadbać o to sami) |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości