Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
20-09-2012, 19:51
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Ojeeej, Fuko, wyglądasz jak prawdziwy rpgowiec. Rpgowcy są pro. <3
Ale włosy to ci fajnie sterczą, nie ma co. xd A Desti też nadal jest śliczna. Ja się wam pochwalę czymś sensownym, jak pójdę do fryzjera i się ogarnę, bo teraz mam na głowie grzywkę a'la nie-wiadomo-co + połowę włosów w kolorze określonym przez Hewę jako 'zakrzepła krew'. :D |
|||
|
Echo Gość |
20-09-2012, 21:15
Ja też się pochwalę chociaż nie wiem czy jest czym, to moja chyba jedyna słit focia zrobiona przez koleżankę..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/h...5874_n.jpg zdjęcie jest sprzed roku, teraz kolor włosów jest bardziej wiśniowy, bo farbowałam |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
20-09-2012, 21:35
Znam to zdjęcie, masz je na fejsie. :D Fajne jest.
|
|||
|
Echo Gość |
20-09-2012, 21:42
wiem :) chyba jedyne, na którym wyszłam w miarę znośnie :D
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
21-09-2012, 14:07
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Oj tam Fel, czepiasz się :P Ja tam byłem od przybijania pieczątek, nie od wyglądania, więc sterczące włosy to nie problem xD Nie wyglądam na 18 lat prawda? xD
Echo, ładnie. Lekko emowata grzywka, ale ładnie xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
21-09-2012, 18:29
No tak średnio. xD'
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
21-09-2012, 19:06
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Epic Win! Może i nie będę dłużej piękny, ale młody na pewno xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Akilian Gość |
21-09-2012, 19:12
A ja nie rozumiem, czemu wszyscy robią sobie włosy na wiśnię? Moja kuzynka podjęła taką decyzję z dnia na dzień, a jak dziadek z babką zobaczyli, to zawał O.o
|
|||
|
Bjorn Gość |
21-09-2012, 19:22
Ja robiłam na rudo a że mam ciemne włosy i nie rozjaśniałam wyszły takie... wiśniowe właśnie XD
[ Dodano: 2012-09-21, 18:22 ] Zresztą po co ja to tu piszę. |
|||
|
21-09-2012, 20:12
Mój dziadek widział i żyje. xp Mi po prostu pasuje taki. Myślałam też, żeby sobie na fioletowo walnąć, ale mam bardzo ciemne włosy, więc by było słabo widać...
|
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
21-09-2012, 22:58
Prawa autorskie: Malaika4
Do ciemnych włosów pasują właśnie bordowe końcówki, czy jakikolwiek odcień czerwonego. Miałam, polecam, fajnie jest.
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
![]() |
|||
|
Echo Gość |
21-09-2012, 23:08
Ja się farbowałam z dnia na dzień i było okej, każdy mi mówił, że lepiej mi właśnie w takim kolorze. Wyszła wiśnia po mimo tego, że kolor farby to egzotyczna czerwień..
|
|||
|
Destiny Gość |
25-09-2012, 21:51
Jestę niziałkę ;_; Znajdźcie mnie .3. |
|||
|
Akilian Gość |
25-09-2012, 22:04
Ja się nawet nie podejmę ;c Za dużo was tam!
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości