Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
![]() Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
10-07-2013, 14:45
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
No właśnie, może się przydać!
A propos - kiedyś brałam od ciebie lwiczkę, pomarańczowa o błękitnych oczach. Masz może jeszcze jej rysunek? Niestety, mi się gdzieś zapodział, a ten design niezmiernie by mi się teraz przydał ;___; Była stąd http://malaika4.deviantart.com/art/chara...-324104337 , numerek 13. Z góry dzięki i przepraszam za fatygę!
[center]
![]() Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
10-07-2013, 14:51
Prawa autorskie: malaika4//
Mieć mam, zazwyczaj postacie sprzedane lub oddane lądują u mnie w folderze i na szczęście tam była XD , zaraz wezmę ją podeśle, muszę tylko wstawić na bucket'a
![]() "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
10-07-2013, 19:08
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Yay, dzięki wielkie! <3
[center]
![]() Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Naema Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:4 miesiące Liczba postów:91 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 10 |
13-01-2014, 23:16
Prawa autorskie: malaika4
//wybaczcie chłopiec poleciał do adopcji wprawdzie w pierwszej myśli miał iść do wolnych lineartów,ale ze akurat zbieram punkty na jeden dość szalony pomysł...^^'..ni ma //
randomowy łeb lwiaka, lineart do wolnego użytku ;) i nie Mal się nie nudzi..*chwila krótkiej ciszy* wcale ale to wcale....dobra może trochę..idę dalej czytać magi xp ![]() |
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
14-01-2014, 02:03
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Wyszła Ci tutaj tak strasznie młodo wyglądającą mordka, że nasuwa się pytanie skąd ta grzywa, ale, wspaniałe jak zawsze c:
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
25-03-2014, 21:56
Prawa autorskie: malaika4//
nie mniej nie wiecej
![]() i nie nie nudzi mi się, a przynajmniej ostatnio aż tak mocno nie narzekam na nudę, jednakże rysując coś dla kogoś nie tak odwzorowałam postać, a że szkoda mi było samego rysunku tak też chłopca przerobiłam na dziewczynkę xp ( w planach nie mam ponownego użycia szkicu, dlatego jeśli ktoś chce go użyć śmiało- dobrej zabawy życzę) ![]() "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Sheyira Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:42 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 10 |
14-04-2014, 12:01
Prawa autorskie: Madkakerlaken |AlaDyllus
Jeśli można, to użyłabym tego cuda dla Alayike *.* Tylko muszę znaleźć chętnego, co by mi to pokolorował pięknie XD
![]() |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości