Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kamui Wódz Gatunek:Lew Tsavo Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Towarzysz:Nietoperz borsuczy Liczba postów:496 Dołączył:Wrz 2015 STATYSTYKI
Życie: 86
Siła: 81 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 15 |
14-07-2018, 00:01
Prawa autorskie: Ian Hinley/kosekiasai/XylaX
Wcale nie zdziwiło go że nie słyszała, mało kto spoza tamtego okręgu słyszał, a tłumy to też nie były.
- Nie afiszujemy się zbytnio, stanie z boku wszystkiego całkiem nam odpowiadało. - Pilnowanie swoich spraw i minimum wtracania się w cudze, rachunek miał być prosty, kraina ta jednak była jak huragan i sam na własnym ciele przekonał się jak bardzo brutalnie potrafi siłą wciagać w swoje wykręcone szaleństwa. Same bagna darzył jakąś trwogą, kpiny w slowach kapłani się nie dopatrzył, a przynajmniej nie na tyle by się tym przejąć. Popatrzył na braci, odwracając na chwilę łeb od Ines. - Baltazarze pomóż bratu oczyścić rany. - Będą musieli zadbać o jakąs pomoc medyka. Teraz brak Anubisa doskwierał im ponownie. - Nie jest łatwe. Acz do słabych lwów nie należymy. Ma to też swoje plusy, mało kto tam zachodzi.- Ledwo o tym wspomniał, a nawiedziła go całkiem ciekawa myśl. Będzie musiał się nią z resztą klanu podzielić na najblizszym zgromadzeniu. - Nie do końca. Z Zevranem odbyłem dość pouczającą rozmowę jakiś czas temu, przyblizył mi waszą wiarę. Rozeszlismy się po kilkunastu godzinach każdy w swoją stronę, czekały na nas obowiązki. Chciałem tu wrócić w najbliższym czasie. - Ale nie było okazji. - Z Tibem i Gunterem nie zamieniłem zbyt wielu słów, przy czym ten pierwszy był od początku wyjatkowo nachalny, starał się grać obytego, ale prostota i chamstwo aż ulewało się z jego pyska. Jego kompan rzucił się na mnie bez powodu ledwo go przedstawił, potem napuscili na nas resztę tej hałastry. Dalsza część rozmowy odbędzie się na marginesie: Margines Postaci po rozmowie i odpoczynku rozeszły się by przekazać wieści swoim stadom. ZT x 4
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2018, 10:29 przez Kamui.)
|
|||
|
Cheka Samotnik Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Podrostek Liczba postów:16 Dołączył:Lip 2017 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 25 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 25 Doświadczenie: 0 |
29-07-2018, 13:00
Prawa autorskie: Ja
Wodospad ją znudził, a na cętki się już wystarczająco napatrzyła. Korzystając z nieuwagi hieny przeturlała się na bok i odbiegła znikając szybko w gęstych krzakach.
zt Cellophane flowers of yellow and green
Look for the girl with the sun in her eyes And she's gone |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości