Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
29-02-2016, 12:44
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Kahawian przejęłabym akcję, ale nie lubię dokańczać czegoś za kogoś. Jeśli żaden inny MG się nie zgłosi to mogę się tym zaopiekować.
Belial jeśli chcesz mogę poprowadzić jako MG tą wyprawę. Tylko uprzedzam, że nie macie 100% gwarancji, że wam się coś uda znaleźć odpowiedniego. To nie koncert życzeń :> |
|||
|
Belial Płomień Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:młody dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:1,310 Dołączył:Lut 2015 STATYSTYKI
Życie: 87
Siła: 86 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 185 |
29-02-2016, 12:49
Prawa autorskie: Kiu
Tytuł pozafabularny: Łowca serc
Rozumiem że nie wszystko musi być tak jak chcemy, dlatego daję MG wolną rękę ;) Chciałbym jednak by COŚ się znalazło jednak. Cieniowisko ma właściwie tylko jeden mały teren a nawet Bractwo ma dwie lokacje, dlatego chciałbym aby Cieniowisko zdobyło coś więcej dla siebie, nic specjalnego.
I oczywiście biorę Ciebie Vult jako MG ;) |
|||
|
Kahawian Dwugrzywy | Konto zawieszone Płeć:Samica Liczba postów:1,101 Dołączył:Kwi 2013 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 17 |
29-02-2016, 20:45
Prawa autorskie: MadKakerlaken
Vult, rozumiem z zupełnością. Po prostu nie chcę, żeby to co już zaczęliśmy poszło na marne. xD
|
|||
|
Genbu Konto zawieszone Gatunek:Ursus arctos crowtheri Płeć:Samiec Wiek:5lat Liczba postów:73 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Siła: 100 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 20 |
17-03-2016, 09:42
Prawa autorskie: Color; Kami Lineart; IgniteTheBlaize
Proszę jakiegoś MG o rozstrzygnięcie walki. https://pbf.krollew.pl/showthread.php?ti...1#pid70611
|
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
03-04-2016, 15:46
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
Nick: Sigrun
Typ akcji: Wydanie opali na rzecz kilku przedmiotów. Inne: Hekima lub jakikolwiek inny MG, który ma czas by wcielić się w istotę, która wykona grzechotkę na ogon i bębenek ze skóry. Grzechotka umocowana (przywiązana) na ogonie. |
|||
|
Milele Konto zawieszone Gatunek:lew afrykański Płeć:Samica Wiek:Szkrab Liczba postów:89 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 60
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 15 |
24-04-2016, 16:58
Prawa autorskie: autor ava Disney, podpis autorstwa Xbox-DS-Gameboy, kolory ja
Nick: Nafasi.
Typ akcji: Zwykła Akcja. Inne: Jeśli można, prosiłabym o możliwość znalezienia jednego lub więcej opali ;) |
|||
|
Indra Konto zawieszone Gatunek:mieszaniec Płeć:Samiec Wiek:rok Liczba postów:113 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 40 Doświadczenie: 25 |
04-05-2016, 18:50
Prawa autorskie: ja
Nick: Indra
Typ akcji: polowanie Inne: Indra chce spróbować upolować coś w pojedynkę mimo delikatnego zakazu ze strony wyższej rangą członka stada. Pomyślałam, że ciekawiej będzie, jak nie ja zadecyduję o pomyślności tej inicjatywy czy failu :v A i raczej skupi się na jakichś średnich kopytnych więc zające i świnie odpadają. To nawet nie ten temat. Anulowane z powodu zawieszenia postaci |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
08-06-2016, 00:02
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Nick: Nymeri
Typ akcji: Zwykła akcja Inne: Nie obrażę się za ciekawy wątek ;p EDIT: Fajnie jakby spotkała towarzysza/towarzyszkę surykatkę (którą później oczywiście już poprowadzę) :D |
|||
|
Jasiri Duch Gatunek:lwiątko Płeć:Samica Wiek:w momencie śmierci 8 miesięcy Liczba postów:227 Dołączył:Maj 2016 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 15 Spostrzegawczość: 15 Doświadczenie: 10 |
11-06-2016, 15:02
Prawa autorskie: Ssak
Nick: Jasiri i/lub Kama
Typ akcji: polowanie i/lub coś innego. Trochę urozmaicenia się przyda. Inne: Dajcie cokolwiek, byleby było ciekawie. Jak mówiłam, trochę urozmaicenia się przyda.
Pamiętaj że
nigdy nie ulegnę wam, nie... |
|||
|
Omara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:844 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 36 |
25-06-2016, 20:07
Prawa autorskie: Dukacia, obróbka: Fileera (Vei) :*
Nick: Ayumi
Typ akcji: Wyprawa po medykamenty Inne: Najlepiej by się tam znalazło rumianek i pokrzywę |
|||
|
Sigrun Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:1 rok i 7 miesięcy Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2015 STATYSTYKI
Siła: 40 Zręczność: 50 Spostrzegawczość: 92 Doświadczenie: 40 |
14-07-2016, 02:22
Prawa autorskie: Ragnar, Ki-Re, Venety, Inn, Askari, ja.
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry
Nick: Sigrun
Typ akcji: Potrzebuje mentora do nauk i przewodnictwa duchowego. Szamanizm i te sprawy. |
|||
|
Ema Konto zawieszone Gatunek:Panthera leo Płeć:Samica Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:342 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 19 |
24-07-2016, 02:20
Prawa autorskie: Danni-Minoptra (line-art) | Emkay-MLP (emblemat) | Bjorn (sygna)
Nick: Ema
Typ akcji: Wyprawa po medykamenty |
|||
|
Makari Konto zawieszone Gatunek:Lef Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Medyk Liczba postów:434 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 105 |
04-10-2016, 01:08
Prawa autorskie: Nukooooooooooteeek podpis:DeadFishEye-0
Nick: Makari
Typ akcji: Wyprawa po medykamenty bo po odejściu Lai MB zostało na lodzie Inne: Nie narzekam na jakieś fajne smaczki i eastereggi |
|||
|
Milele Konto zawieszone Gatunek:lew afrykański Płeć:Samica Wiek:Szkrab Liczba postów:89 Dołączył:Sty 2016 STATYSTYKI
Życie: 60
Siła: 10 Zręczność: 10 Spostrzegawczość: 10 Doświadczenie: 15 |
28-10-2016, 16:02
Prawa autorskie: autor ava Disney, podpis autorstwa Xbox-DS-Gameboy, kolory ja
Nick: Milele
Typ akcji: Zwykła akcja. Inne: Chciałabym, żeby Mil udało się w jakiś sposób zdobyć naszyjnik jak na poniższym zdjęciu. Może go znaleźć, otrzymać od kogoś albo kupić za opale. Link do zdjęcia: http://cdn1.bigcommerce.com/server5600/5...80.jpg?c=2 |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości