Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
16-11-2015, 16:47
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Huh, w klipach nie widać Nali, więc niestety w to wątpię...
Btw, jeszcze jedna rzecz - dobrze, że przynajmniej zachowali to, że Kiara ma być królową. W typowej monarchii to syn dziedziczyłby tron, nawet jeśli byłby młodszy. A tu wyszło tak, eee, feministycznie, ale za to zgodnie z TLK II. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
16-11-2015, 22:18
Kolejny klip, dość słaba jakość i wiele nie wnosi, ale jest kilka nowych ujęć: https://www.youtube.com/watch?v=kWLr9ot2ufk&app=desktop
|
|||
|
Nefara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:9 Miesiący Liczba postów:6 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 30 |
16-11-2015, 23:00
Prawa autorskie: Autor ja.
Mówiąc szczerze ciekawa jestem co w końcu z tego wyjdzie. Może ludzie sobie dzięki tej bajce przypomną o Królu Lwie.
|
|||
|
16-11-2015, 23:28
Myślę, że tak, bo im bliżej premiery, tym więcej randomów lajkuje nasz fanpage na fejsie. xd
|
|||
|
Nefara Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:9 Miesiący Liczba postów:6 Dołączył:Lis 2015 STATYSTYKI
Siła: 30 Zręczność: 30 Spostrzegawczość: 30 |
16-11-2015, 23:45
Prawa autorskie: Autor ja.
Ale dość sporo pokazali w tych trailerach, mam tylko nadzieję że to nie wszystko i jeszcze nas jakoś zaskoczą fabułą.
Wyjście tej nowej kreskówki to spora szansa dla forum żeby się rozwinąć i zainteresować nowych ludzi. |
|||
|
17-11-2015, 19:37
30 sekund, Nala wreszcie coś mówi: http://link.brightcove.com/services/play...6182356001
A ja powoli przyzwyczajam się do grafiki. Swoją drogą, natknęłam się na taki komentarz: Cytat:They've said this takes place between the end of the first movie and at some point before the second part of Simba's pride (we don't know if Kiara's met Kovu yet, but they still refer to him as her love interest). They wouldn't say all of this if they were changing Simba's Pride, would they? No. No, zobaczymy. Generalnie wynika z tego, że może nie wszystko stracone, że TLG to nie tyle historia alternatywna co, huh, midquel TLK II? |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
17-11-2015, 20:36
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Ale to by znaczyło, że Kion umrze :d Bo jak to tak, Lwia Straż istnieje, a nie uratowała Kiary podczas pożaru, musiał robić to Kovu? Lwy Ziry zaatakowały Simbę, znów - nikt mu nie pomógł. Walka pod koniec II części - zero Kiona.
Nie ogarniam ;-; Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
17-11-2015, 20:40
Yyy może wziął swoją gwardię na jakąś superważną dłuuugą wyprawę i wszyscy o nim zapomnieli?
|
|||
|
17-11-2015, 21:00
Kolejny - rozmowa Kiona z Mufasą: http://www.ew.com/article/2015/11/17/lio...nes-mufasa
Tak swoją drogą, to po premierze TLG utworzę nowe subforum na to, bo przez to wrzucenie i komentowanie klipów trochę nam się rozrósł ten temat. :'D |
|||
|
Samiya Niezłomna | Kapłanka Gatunek:Serwal Płeć:Samica Wiek:Dorosła Znamiona:4/4 Tytuł fabularny:Medyk / Młodszy Szaman Liczba postów:2,003 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 67 Doświadczenie: 15 |
17-11-2015, 21:17
Prawa autorskie: Owlyblue (Ghalib) / LeftDuality
Tytuł pozafabularny: VIP / Maskotka Felki / Mistrz Cytatów
Chcę zły charakter kierowany przez Skazę z zaświatów, tak jak Kion jest prowadzony przez Mufasę. Chcę.
To co, za jakiś czas będziemy tu mieli stado Lwiej Gwardii/Straży? xD Do wcześniejszego posta: to mieli pecha, że akurat w czasie ich wyprawy stado miało dość poważną walkę xD I Kion pewnie by się zdziwił, gdyby w końcu wrócił, a tu jakiś Kovu jest przyszłym władcą stada=jego szefem :v Sweet Crescent Moon, up in the sky
Won't you sing your song to Earth as she passes by?
Your sweetest silver melody, a rhythm and a ryme
A lullaby of pleasant dreams as you make your climb.
Send the forests off to bed, the mountains tuck in tight
Rock the ocean gently, and the deserts kiss goodnight.
Sweet Crescent Moon, up in the sky
You sing your song so sweetly after sunshine passes by.
|
|||
|
17-11-2015, 21:32
Może Skaza będzie gadał do tych hien?
No, aż mi go szkoda. :< |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
18-11-2015, 00:08
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Sami, nie za dużo gwiezdnych wojen? :v Sam pomysł z taką postacią niezły, ale to trochę wygląda jak walka jody i jego "awatara" Lucka, z Palpatinem i jego "awatarem" Vaderem xD
Jak dwóch rzeczywistych graczy wykorzystujących swoje pionki w grze, a tym pionkom wydaje się, że to oni są graczami.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Furaha Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:315 Dołączył:Cze 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 72 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 20 |
18-11-2015, 10:09
Prawa autorskie: lineart Tcii, podpis rin-shiba i cyctat
Mnie bardziej ciekawi kwestii tego, że Kion tam przy rozmowie z Mufasa gada, ze nie chciałby skończyć jak Skaza <chyba, ze coś źle zrozumiałem xD>. Bo tutaj można różne teorie wyciągnąć z tego x)
*Ref* Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where to start They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life will pass me by if I don't open up my eyes Well that's fine by me |
|||
|
18-11-2015, 12:01
Bo Skaza wg tego był tym Lion Guardem, a teraz Kion będzie. Skaza na pewno zabił Mufasę dlatego, że był Lion Guardem. xd
|
|||
|
Kiu Konto zawieszone Gatunek:krokuta cętkowana Płeć:Samica Wiek:5,3 lat (dorosła) Liczba postów:752 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 51 Doświadczenie: 30 |
18-11-2015, 13:14
Prawa autorskie: lineart BlackNemera- podpis'/ awek -Trollberserker
Tytuł pozafabularny: VIP
Tak na pewno! dowiedział sie o spisku Mufasy xD
Aczkolwiek ciekawe koncepcje :D |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości