Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Akela Konto zawieszone Gatunek:tygrys Płeć:Samica Wiek:Młoda dorosła (3 lata ) Liczba postów:41 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 80 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
20-06-2014, 23:50
Prawa autorskie: mua / Wikimedia Commons
Jestem głodna, co polecacie?
|
|||
|
Dolar Gość |
20-06-2014, 23:55
Prawa autorskie: mua / Wikimedia Commons
Kotlet szwajcarski ( Cordon Bleu) chodzi za mną od dłuższego czasu ;_; a takto na wieczór...może jakaś kanapka ?? :P
|
|||
|
Serret Mistyk Gatunek:Karakal Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Znamiona:3/4 Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:618 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 36 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 18 |
20-06-2014, 23:58
Prawa autorskie: Trollberserker (Askari) / AltairSky
Hej Dolar. :D
A ja lubię naleśniki z truskawkami i bitą śmietaną. |
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 74 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
21-06-2014, 00:10
Prawa autorskie: malaika4//
zUo xp *
ale takie truskawki Kurcze coś czuje że jutro z rana nawiedzę targ i się w nie uzbroję XD (ach niema to jak być wszelkim miłośnikiem owoców x3 ) "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Mirage Konto zawieszone Gatunek:Lwica Płeć:Samica Wiek:5 Znamiona:2/4 Liczba postów:113 Dołączył:Cze 2014 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 20 |
21-06-2014, 00:48
Prawa autorskie: Afrozenheart
Mrożona kawa - oh jaka dobra! Zwłaszcza ta z Tesco za dwa funty - karmelowe latte <3
Tea Time o piątej! Ja czasami piję herbatę za herbatą - w sumie mam w czym wybierać. Mój brat się wkurza ja stoję pół godziny przed półkami z herbatą i nie wiem, którą wybrać - dla niego herbata to herbata, ale tu chodzi o jakość! Oh Truskawki <3 Narobiliście mi ochoty! |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
21-06-2014, 12:05
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
W tym roku truskawki nie są zbyt dobre... albo nie miałam szczęścia i po prostu na takie nie trafiłam, ale serio, dotychczas jadłam same kwaski.
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
21-06-2014, 12:09
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
U mnie większość jest przynajmniej przyzwoita, a spora część całkiem dobra. Ostatnio jem je codziennie... No, dzisiaj jeszcze nie. Ale jadłam dżem truskawkowy do owsianki.
|
|||
|
Alaina Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:dorosła Liczba postów:250 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
21-06-2014, 12:56
Jednak wygrały czereśnie XD
Ale i dla mnie truskawka to truskawka jesli jest za kwaśna najwyzej doda się do nich łyżeczkę miodu i jest smacznie XD "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Ariusz Konto zawieszone Gatunek:Hybryda lwa (z czymś bardziej puchatym) Płeć:Samiec Wiek:8 miesięcy Liczba postów:693 Dołączył:Lip 2013 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 21 Doświadczenie: 00 |
21-06-2014, 13:31
Prawa autorskie: Ragi et mo
Jakieś ułomne te truskawki Deri twe, moje wszystkie pyszotka! Acz czeresieńki czy cóż to było- równie zacne
|
|||
|
21-06-2014, 13:33
Ach uwielbiam ten okres w roku kiedy jest pełno owoców, teraz jeszcze tylko do pełnego szczęścia brakuje już mi jabłek ..eh że ich sezon zaczyna się dopiero na jesień =="
"...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
21-06-2014, 13:40
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Poprawka. Właśnie wszamałam pół miseczki truskawek od dziadka. MNIAM.
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
21-06-2014, 13:41
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Owoce są pycha :D Szczególnie te własne :D Obok domu mam wielkie pole truskawek, krzaki malin, kilka krzaków borówek amerykańskich i pełno drzew z jabłkami :D Obecnie jedynie truskawki mamy, które trzeba co dwa dni zbierać, bo tak rosną xD Ja z nich robię koktajl :D
|
|||
|
21-06-2014, 13:42
Aż mam ochotę napisać jedno
-zdechnij TnT Tak znęcać się nad mieszczuchem ==" "...Jestem hipokrytą... Nie bój się, nieustanie powtarzałam do siebie, wierząc że te drobne słowa dodadzą mi odwagi abym mogła iść przed siebie... A jednak nie umiem, nie ważne ile postaram się uczynić korków, kajdany strachu już dawno skuły moje łapy. Boje się was, boje się bliskości , boje się straty. Gdyż kiedy spróbuje się do kogoś przywiązać, ta osoba odchodzi, zbyt daleko aby móc ją odnaleźć..." |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
21-06-2014, 13:45
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Też byłam mieszczuchem xD Wiem co to za ból. I powiem ci, że gdybym mieszkała sama a nie z całą rodzinką męża, to bardziej bym się z tego cieszyła. :P
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości