Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Derion Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:zdechł, miał wtedy ok. 7 lat Znamiona:Stada ZG na lewym barku Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:964 Dołączył:Paź 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 87 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 44 |
31-08-2014, 22:45
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Tytuł pozafabularny: VIP
Regulamin:
Cytat:5. Na forum nie występuje magia, więc żadna postać nie posiada nadzwyczajnych ani paranormalnych zdolności, chyba że użytkownik uzyska na to zgodę administracji. Cytat:11. Kontakt z duchami, aniołami i wszelkimi innymi postaciami z zaświatów możliwy jest jedynie przy Jeziorku Duchów. W kaelowych realiach świat Twojej postaci nie jest rzeczywisty. Uniwersum Króla Lwa rządzi się swoimi zasadami, ma swoją duchowość, jednak funkcjonuje ona na poziomie okazjonalnych pogaduszek z duchami przodków i na tym się kończy. Nikt z administracji nie zabroni Twojej postaci wierzyć w Pustkę, ale na jakiekolwiek jej realne oddziaływanie na rzeczywistość NIE dostałeś od nikogo pozwolenia. Pisząc na konkretnym forum akceptujesz jego realia, a jeśli postać Y'Nahela chce być tak mocno zakorzeniona w jakiejkolwiek wierze to nikt jej tego nie zabroni. Raz jeszcze - pozostaje to na poziomie indywidualnej wiary, a nie faktycznie istniejącej rzeczywistości. |
|||
|
Y'Nahel Gość |
01-09-2014, 11:43
Prawa autorskie: av - Rag, obrazek w podpisie - Szczurzysława, ref - ja
Planowałem nie odpisywać na to, ale ktoś mnie przekonał, że powinienem. No więc, jedno proste pytanie za 100 pkt.: jak myślisz, miałbym akcept postaci w zapisach od samej Felki, gdyby nie znała zarysu mojej postaci?
|
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
01-09-2014, 12:00
Prawa autorskie: Malaika4 + Cynamonowa/Ragi
Felka umawiała się z Tobą na to, że wyobrażenia postaci pozostają wyobrażeniami, a nie na ich oddziaływanie na świat zewnętrzny. Stosując Twoją retorykę - sądzisz, że administracja ze sobą nie rozmawia?
|
|||
|
Y'Nahel Gość |
01-09-2014, 12:03
Nie zrobiłbym takiej postaci, jakbym nie miał pewności co do tego, jak się z nią umawiałem Oo
|
|||
|
Nahuel Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:163 Dołączył:Wrz 2013 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 29 |
01-09-2014, 12:08
to Wasze wersje okazują się być dziwnie sprzeczne.
|
|||
|
Y'Nahel Gość |
01-09-2014, 14:18
To ja wam serdecznie gratuluję. Jeśli znowu ktoś chce mnie zrobić w chuja, to wolałbym, byście mi otwarcie powiedzieli, a nie... jakieś gierki urządzacie.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
05-09-2014, 11:27
Prawa autorskie: av: malaika4
temat zamykam, poszukiwania są nieaktualne. gdyby był potrzebny, proszę o PW.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości