Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Echo Gość |
20-09-2012, 17:48
Nick: Echo
Typ akcji: Polowanie Inne: Chcę żeby to było dość duże zwierze. wykonane - MG |
|||
|
Suri Gość |
22-09-2012, 00:31
Nick : Suri
Tryb akcji: Polowanie Inne: Zapisalam się na polowanie, ponieważ chcę zacząć zdobywać punkty do statystyk. wykonane - MG |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
22-09-2012, 19:41
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Nick: Moran, Padme
Typ akcji: Polowanie Inne: - wykonane - MG
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
23-09-2012, 20:48
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
Nick: Hasira
Typ akcji: polowanie Inne: czy mogę je przeprowadzić sama sobie, bo nie ma innych chętnych MG? wykonane - MG |
|||
|
Nahuel Gość |
24-09-2012, 21:48
Nick: Nahuel
Typ akcji: polowanie Inne: jak wyżej. i do tego nadal czekam na polowanie dla Khayaal. zrobione - MG |
|||
|
Slide Gość |
28-09-2012, 22:11
Nick:
Slide Typ akcji: Polowanie Inne: Ano niechaj będzie tak, jak sobie tego życzy MG ;) rezygnacja gracza z postaci - nieaktualne. MG |
|||
|
Padme Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:Dorosła. Znamiona:0/0 Liczba postów:662 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 34/20pd |
28-09-2012, 22:38
Prawa autorskie: Malaika4
Nick: Padme.
Typ akcji: Zwykła akcja. Inne: Uzgodnię z MG na pw, jeżeli można. wykonane - MG
GŁOS
Legend says, when you can't sleep at night, It's because you're awake in someone else's dream.
So you've never felt the attraction that comes when someone who is capable of doing terrible things, for some reason, cares O N L Y about you?
|
|||
|
Shun Gość |
01-10-2012, 21:58
Nick: Shun
Typ akcji: Zwykła akcja Inne: Kurde no, nudzi mi się, dawno nie miałam akcji z MG, trzeba dać się komuś popisać i liczę na coś arcy ciekawego, co będzie miało oddźwięk fabularny i będzie można gdzieś później tam to ciągnąć. |
|||
|
Saber Gość |
02-10-2012, 23:39
Nick: Saber
Typ akcji: Zwykła? Inne: Znalezienie w końcu tych 20 opali z plebiscytu + ubicie jakiegoś nie za dużego krokodyla, który przy okazji zedrze jej trochę skóry z lewego uda. |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
03-10-2012, 00:03
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Nick: Ragnar
Typ akcji: Polowanie Inne: Chciałabym żeby to było jakieś duże zwierzę, w końcu to żarcie dla Arto, a król nie zadowoli się byle surykatką. wykonane - MG |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
03-10-2012, 16:33
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Nick - Mogu
Typ akcji - polowanie Inne - środowisko leśne ... najlepiej gęsty las gdzie dużo pada wykonane - MG JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
03-10-2012, 19:04
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Nick: Hofu
Typ akcji: Polowanie Inne: - wykonane - MG Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości