Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
06-08-2012, 00:00
Prawa autorskie: RagDrawer
Tytuł pozafabularny: VIP
Taki ciapciaty włazidupa.
A kiedy spojrzę z innej strony? Widzę tylko i wyłącznie Arto. |
|||
|
Aim Gość |
10-08-2012, 14:00
"Wszystkie dziurki mojej fossy musza być czyste!" Mr. cleaner kochając monsz i przyszły ojciec :D
|
|||
|
Padme Gość |
13-08-2012, 01:06
Brat Pad o którym istnieniu nie ma pojęcia. To przykre, ale pTrząc tak na jego mordę stwierdzam: flirciaż, który najchętniej by spędził życie w otoczeniu pięknych samic, tylko i wyłącznie dostępnych dla niego. Uwodziciel, intrygant. Czasem nieco arogancki, ale ogólnie może zyskać status dżentelmena.
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
13-08-2012, 19:26
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Wredne bachorzę. Twierdzi, że ma nad wszystkim kontrolę, wszystkich wkurza i straszliwie się wywyższa.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
13-08-2012, 20:01
Inteligentny mysio pysio prowokujący spojrzeniem do wytargania za kudły na mordce.
|
|||
|
Padme Gość |
14-08-2012, 19:27
Wydaje się być spokojnym, nie szukającym zaczepki lwem. Cichym, skytym, nie dzielącym się uczuciami z innymi, pozostawiając je tylko i wyłącznie sobie.
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
14-08-2012, 23:24
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Chytra lekko podstępna, zawsze patrzy się na swoją korzyść choć skrzętnie to ukrywa.
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Bjorn Gość |
15-08-2012, 02:27
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Spokojny, wyrachowany. Tak naprawdę drzemie w nim płomień, który świetnie kontroluje i potrafi wykorzystać go, co przydaje się podczas bezwzględnych mordów itp.
|
|||
|
Padme Gość |
15-08-2012, 02:32
Ajm seksi end aj noł it xd
Na tym avku wygląda jak rasowy podrywacz.. Flirciarz jak ich mało. Ogromnie pewny siebie a na dodatek wszędzie go pełno. |
|||
|
Naomi Gość |
27-08-2012, 14:05
Lwica poważna, doświadczona, znająca się na życiu. Wiele lat spędziła samotnie i sama musiała ze wszystkim radzić, dlatego wie to i owo.
|
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
27-08-2012, 14:10
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Miła, uprzejma lwica, która zawsze jest pomocna choćbyś jej o to nie prosił.
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
27-08-2012, 15:30
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Zadziorny nastolatek. Straszliwy egoista, aż prosi się, by los zrzucił na niego jakąś karę.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Hatima Duch Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:325 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 20 |
27-08-2012, 15:34
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Spokojny lew, którego obchodzą ci, na których mu zależy. Potrafi postawić na swoim i trzyma się swoich poglądów oraz zasad
|
|||
|
Ameerah Gość |
27-08-2012, 17:38
Prawa autorskie: SixNewAdventures (Avatar) | Obróbka: Moja || HydraCarina (Sygnatura) | Obróka: Moja
Miła i spokojna lwica, żyjąca z każdym w zgodzie. W dodatku jest bardzo rodzinną personą, kochającą swoich najbliższych. Ma również wielu przyjaciół, którym zawsze jest gotowa wyciągnąć pomocną dłoń.
|
|||
|
Hasira Konto zawieszone Gatunek:Tygrys Płeć:Samica Wiek:4 lata i 3 miesiące Liczba postów:298 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 92
Siła: 78 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 64 Doświadczenie: 21 |
27-08-2012, 19:48
Prawa autorskie: księżna hakerów Ragnar
zadufana arogantka, która podaje się za/jest arystokratą i z tego tytułu ma być lepsza od innych; wyniosła, zimna, rozmawia tylko z równymi sobie.
i w dodatku po avku byłam przekonana, że to samiec ^^' |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości