Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
26-06-2012, 13:23
Prawa autorskie: Levis.
Tytuł pozafabularny: VIP
Wszystko z życia wzięte. Masz cięty język lub usłyszałeś śmieszny dialog? To miejsce na Ciebie czeka!
[TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK]
|
|||
|
Frey Duch Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:297 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
12-07-2012, 00:50
Prawa autorskie: Ragous / KamiLionheart
Dobra, to ja zapodam teksty z wyjazdu (a w sumie z drogi, z busa), bo widzę, że coś na tej wersji nie chce wam się nic wrzucać.
Ja i Ania rozmawiamy sobie, Marta siedzi przed nami, ale nie słucha. W pewnym momencie postanowiła się odezwać. M: O czym rozmawiacie? A: O życiu. M *filozoficzny ton*: No, życie jest trudne... Ania mówi coś do Marty, a ona nie słyszy. Powtarza się to kilka razy. A *na całego busa*: Ej, ludzie, składamy się na aparat słuchowy dla Marty! M: Na co...? A: Wolę nabiał od sera. A: Maaarta... Tu twoje sumienie... Nie pij tyle tej wódki! M: Ale to whisky. A: *facepalm* Lisha tłumaczy mi jakieś zawiłości matematyczne w niezwykle prosty i logiczny sposób: L: ...no i jak się mnoży, to się odejmuje... |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
12-07-2012, 21:23
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
Taki "kfiatek" z ostatniej sesji RPG, którą prowadziłem kumplom:
Gracz1: Ahh... zaiste, dobrana z nas drużyna. Rycerz, tajemnicza postać i pedał... Gracz2: Hehehe, rycerz, tajemnicza postać i.... EEEEJJJJJJ ! (z wielkim wyrzutem) xD
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
12-07-2012, 21:30
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Tydzień temu w akwaparku. Taplam się z moją koleżanką, gdy nagle obok nas przepływa tatuś z synkiem. Tatuś na plecach, około 4-letni synuś na jego brzuchu. Dzieciak, chociaż mały, jest trochę ciężki, więc kochany ojczulek zaczyna iść na dno. A mały do niego: "Płyń, tato, płyń!". Mało nie utopiłyśmy się ze śmiechu. Ojciec powietrza nabrać nie może, a młody mu płynąć karze xD
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Lucas Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:3 Liczba postów:65 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 40 |
15-07-2012, 21:51
Prawa autorskie: =MadKakerlaken, tło - jsek, obróbka - Felija
Oglądam sobie dzisiaj Fakty po Faktach w tvn24.
Anita Werner: Co łączy pana z Leszkiem Millerem? Włodzimierz Czarzasty: Hehe, to zbyt intymne pytanie... |
|||
|
Silver Gość |
19-07-2012, 12:17
Siedzę sobie przed kompem..
Za oknem jeżdżą dzieciaki na rowerach i nagle słyszę jeden huk i płacz. - Nic Ci nie jest? Boli Cię noga? - Nie to Tylko jaja.. |
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 21:49
Z Rosalie na gg
Cytat:Rosia Może takie wyrwane z kontekstu trochę, ale i tak chodziło o śmiertelną magię przyjaźni xP |
|||
|
Silver Gość |
21-07-2012, 21:11
Rozmowa na GG z Arto. Wszystko zaczęło się od mojego opisu:
Arto: a dzie dinuś 15:53 i skąd taki opis co Ci zrobili, peftko? Ja: A co? 17:21 Co Cię tak to obchodzi? Arto: ? 19:21 no jak to czemu a kto jest moją pestką no, może nie całkowicie moją, ale jednak Ja: 20:03 AHAHAHAHAH 20:04 ARTO! JA TO HORUS Arto: ja pierdolę 20:05 shad~shaid eh Ja: xDD 20:05 TWoja Pestka nah Arto: no 20:05 peftka zepsułeś mi sobota wieczur 20:06 Ja: :DD 20:06 Czeba zapisywać userów jakoś a nie.. xD Arto: oj tam 20:07 bywa ważne że to ty masz zły humor a nie pestka Ja: Nie mam złego humoru 20:08 Przykro mi Arto Arto: idź dziobaku 20:09 Ja: Dobrze Fretko 20:09 xDD Arto: podszywasz się pod shaida i jeszcze mi tu pindziolisz 20:09 może być fretka, chciałbym mieć |
|||
|
Amarth Shetani Konto zawieszone Gatunek:Samael. Płeć:Samiec Zezwolenia:The leader of acatalepsy. ~ Liczba postów:212 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 95. Zręczność: 85. Spostrzegawczość: 85. Doświadczenie: 37. |
22-07-2012, 18:35
Prawa autorskie: Levis.
Shet - Jest też dendrofilia.
Hrabia - To znaczy...? S - No... Pieprzysz drzewo, bo dla Ciebie jest cool. H - ... Taki gwałt? I co wychodzi z tej mieszanki? S - Enty. H - Np. Baobab ma dużo dziupli. S - Orgia. [TICK-TACK-TACK-TACK-TACK-TACK]
|
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
09-08-2012, 13:04
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Garść tekstów z obozu.
Rozmowa z Rosalie o ludziach z forum. F: Ale x jest dziewczyną. R: Od kiedy!? Ściągnęłyśmy do nas Mako, po czym wzięłyśmy go na pastwę dziesięcioletnich dziewczynek (tudzież fanklubu Rosi). Jedna z nich od razu podbiegła do niego w podskokach, uśmiechnęła się szeroko i palnęła: - Cześć, jestem Zosia! Mogę do ciebie mówić Stefan? Jedna z licznych dziesięcioletnich dziewczynek ma sprawdzić numer buta na butach Rosi. A to były buty do jazdy konnej, w których wchodzi się do boksu i chyba nie muszę tłumaczyć, że zawartość boksu często zostaje na podeszwach. No więc ta dziewczynka patrzy, szuka tego numeru... - Gówno widzę. Kuba pomaga mi przy koniu albo ja jemu, nieistotne. W każdym razie zostałam chwilę sama z koniem, no to sobie z nim rozmawiałam: - Omeżka moja śliczna, Omeeega, co tam koniku?, śliczna jesteś!, Omeeeeega, ale z ciebie fajny konik... *śpiewny ton* Omeeega! Jesteś kochana, wiesz? I tak przez jakieś 10 minut, aż wrócił Kuba. - Ale ona jest fajna, wiesz? Gadałam z nią i jej śpiewałam, tylko tak trochę patrzyła się na mnie jak na idiotkę... Kuba właśnie spojrzał na mnie podobnie jak Omega. Zaraz ja musiałam gdzieś wyjść, zostawiając Kubę z ową uroczą klaczą. Wracam za jakieś pięć minut, a Kuba do mnie: - Ej, wiesz, też do niej śpiewałem, faktycznie fajnie! A ja w śmiech. Zarażam ludzi moimi dziwactwami, jee. ^^ |
|||
|
Jua Gość |
10-08-2012, 23:54
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Oglądałam stronkę z cytatami z króla lwa :
Tam twój dom, gdzie twój zadek.~Pumba Simba: Tato! Tato, tato, tato! Sarabi: Twój syn się obudził... Mufasa: Przed wschodem słońca to twój syn... ~Sarabi , Mufasa i Simba. Hehehe hehehe uuhuahaha!~Ed |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
15-08-2012, 00:15
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
KiRa8B: jeszcze nie zaczelam twojego postu :P
trzypies: no a teraz KiRa8B: arto trzypies: jesteś pedałem KiRa8B: pierdolisz facetów :D
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Padme Gość |
15-08-2012, 01:10
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Rozmowa z Lucasem xd
L- Lucas P- Padme L: Felka z Arto? oO P: nie czytałaś? L: nie L: Hahah, najpierw się daje Lucowi, potem Arto, powinna zacząć na tym zarabiać L: Jeee, Felija - pierwsza prostytutka na forum xD L: kurde, takie długie posty L: Ej, daj mi spojlera - Felka się na to zgodziła, czy to był gwałt? P: on ją pocałował tylko xd P: Jeszcze mu nie dała L: Aaa, to da. Jak Luckowi dała, to Arto też, żaden problem. L: Ej, teraz wszystkie samce na forum w kolejce do Felki będą stały. 200 za wjazd. P: Aż stworze samca xd L: Dobra, przeczytałam te posty L: I powiem tyle L: Seksy się szykują. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości