Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
liberum Gość |
04-08-2012, 21:29
Widzę że dopiero zaczynasz?
Co do lwów: Anatomia...Dobrym ćwiczeniem jest na początku próby przerysowywania prawdziwych lwów z zdięć, ewentualnie prac użytkowników. Sama popróbuj, pokaż a zobaczymy jak ci pójdzie...prace przypominają moje pierwsze jak zaczynałam. Nie rysuję lwów, ale kiedyś próbowałam...radzę ćwiczyć i przerysowywać z obrazków. Co to da? Podświadomie za każdym razem będziesz zapamiętywać proporcje, spróbuj jeden przerysować kilka razy, myślę że za każdym będzie coraz lepiej... |
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
05-08-2012, 12:11
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP liberum napisał(a):Widzę że dopiero zaczynasz? Artysta to nie kopiarka, kopiowanie cudzych prac zabija duszę i talent, przez co prace są pozbawione własnego ja, są nieoryginalne i nikt nie ma ochoty na nie patrzeć. Wielu rysowników ma potem problem z wykształceniem własnego stylu bo przerysowywało cudze rysunki. W rysowaniu nie chodzi o przekopiowanie czegoś, tylko o umiejętne wykorzystanie wzoru przy tworzeniu własnej samodzielnej pracy. Jua jak większość początkujących robi podstawowe błędy, brak kolan i pięt, łapy to kulki pod patykami, kciuk po złej stronie -u Ahadiego, brak oznaczenia klatki piersiowej.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Jua Gość |
06-08-2012, 13:05
Tytuł pozafabularny: VIP
Wiem... ale teraz się troszeczkę poprawiłam. To narysowałam wczoraj wieczorem:
[ Dodano: 2012-08-10, 11:01 ] Nowe: i |
|||
|
Serpeen Gość |
17-09-2012, 08:42
Simba i inni dobrze ci wyszli :) Ale musisz popracować nad detalami. Np. Linie na kłodzie wychodzą poza nią, a Lwia Skała jej samej nie przypomina.
|
|||
|
Ibilis Gość |
22-10-2012, 19:02
Dzięki Serpeen, to ja Jua, tylko nie wiem za co, zablokowali mi Juę...
Nowe ryski!- |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości