Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Sheloth Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:186 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 39 |
18-07-2012, 23:09
Prawa autorskie: (c) nukotek
Tytuł pozafabularny: VIP
A mnie się to wydaje w ogóle bez sensu, jeśli mam być szczera.
|
|||
|
Venety Rekrut Płeć:Samica Wiek:Wiek średni Liczba postów:1,177 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 72 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 69 Doświadczenie: 105 |
20-07-2012, 11:09
Prawa autorskie: Bjorn | BaxiaArt
Tytuł pozafabularny: Administrator / Pomoc Techniczna
A dla mnie to strasznie przypomina historię tworzoną przez członków SLZ ;3
Tylko cofnięte parę lat wstecz, ot. |
|||
|
Salim Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:138 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 81 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 5 |
20-07-2012, 16:03
Prawa autorskie: Aira90 / Chotara
A Uru przypadkiem nie była córką Mohatu?
|
|||
|
Bjorn Gość |
20-07-2012, 16:04
Prawa autorskie: Aira90 / Chotara
Właśnie, to Uru była księżniczką, Ahadi był przybłędą.
|
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
22-07-2012, 00:34
Prawa autorskie: ~Malaika4
W sumie to co do tego nic nie wiadomo. Twórcy tego nie określili, a to, czy to Uru, czy Ahadi jest dzieckiem Mohatu to jedynie domysły fanów. A przynajmniej nic nie było napisane w książkach. No, chyba że ja czegoś nie wiem.
|
|||
|
Padme Gość |
19-08-2012, 21:35
Kłóćmy się kto był dzieckiem Mohatu, jak fani Barcy i Realu xd
|
|||
|
Serpeen Gość |
21-10-2012, 08:43
Najlepiej, aby zamknąć ten wątek, skoro nikt tu nie pisze... Ale to jest bez sensu. Przypomina mi to co jest na SLZ. A zresztą... Nie warto z forum robić jakiegoś bloga o życiach lwów z KL. Niech ktoś zamknie ten wątek, tylko zaśmieca!
|
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
21-10-2012, 11:56
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Nie warto odkopywać tematów, gdy nic sensownego nie ma się do powiedzenia, Sepreen. Naucz się tego.
[center]
|
|||
|
Echo Gość |
21-10-2012, 17:57
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
A więc tak czytałam gdzieś, że Uru była córką Mohatu. Co do Ahadiego to jego matka zginęła, a ojciec był samotnikiem. Gdy dotarli do lwiej skały to mieszkali tam jakiś czas. Miłość kwitła i tak dalej. Ojciec Ahadiego odszedł i Mohatu adoptował tego małego. Później został królem. A co do blizny Skazy, to ojciec go uderzył i tak zostało..
nie pamiętam gdzie to czytałam.. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości