Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
29-07-2012, 13:52
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
A wiesz że tej walki z tobą nie mam w spisie? o.O
ty masz ze mną o tu(?): http://www.delugerpg.com/logs/live Gdyby nie hipnoza cienko byś śpiewała xD Ja mam tylko wygraną z Vegavcią :C
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
29-07-2012, 14:32
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
No widzisz, mój espeon rządzi. ^^
Ja też jej nie mam. Ale gdzieś było napisane, że te Live Battle są w fazie testów i nie zapisuje przegranych walk. A nam obu napisało, że przegrałyśmy i dlatego tego nie ma. xP |
|||
|
Salim Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:2,5 roku Liczba postów:138 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 81 Zręczność: 71 Spostrzegawczość: 65 Doświadczenie: 5 |
29-07-2012, 15:27
Prawa autorskie: Aira90 / Chotara
Jaa? Jak chcesz, to mogę zmienić poki tak, żeby nie mieć samych 100 lvlowyych. xp
|
|||
|
Padme Gość |
29-07-2012, 15:40
Prawa autorskie: Aira90 / Chotara
Możesz ^^ Mam tylko jednego na 100 :D
|
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
29-07-2012, 18:17
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Ktoś chce powalczyć ? ;D Ostrzegam, że na razie to mam słabe Poki, ale przecież nie szkodzi spróbować :P
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Padme Gość |
29-07-2012, 18:58
Ja chce.
Mój nick to Padmova i śpiesz sie, bo zaraz 2 połowa xd |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
29-07-2012, 19:03
Już wysłane ;) Gazowana jak coś ;p
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Padme Gość |
29-07-2012, 19:04
To za 45 min ok?
BIEEEGNE |
|||
|
29-07-2012, 19:07
Postaram się być, ale nie obiecuję bo kolejka do kompa jest lekka ; /
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości