Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kerra Gość |
10-12-2012, 16:34
Mi, a potrafiłabyś zrobić avatar na podstawie zdjęcia? Tzn. jak podam ci zdjęcie, czy miałabyś czas i chęci by zrobić rysunek?
(To w ogóle legalne jest?) |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
10-12-2012, 17:57
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Tak, to jest legalne. Jeśli autor nie zastrzeże, że praca nie może być wykorzystywana w takowych celach (użyta jako reference), można. Z tym, że jedno ale. Nie można tworzyć reprodukcji i kopii, a używać ich jedynie jako pomoc przy rysowaniu.
Nie. Nie rysuję na życzenie, chyba że sama o tym napiszę pierwsza. Czasu mi na to szkoda. Mogę Ci edytować zdjęcie lub pokolorować lineart.
[center]
|
|||
|
Kerra Gość |
10-12-2012, 19:34
OK, to ja nie będę zajmować kolejki, poszukam czegoś albo sama spróbuję narysować...
|
|||
|
Aiden Gość |
28-12-2012, 22:51
http://img534.imageshack.us/img534/504/aidenavatar.png
Hej, Cynek, to znowu ja hah. Jeśli dałabyś radę dopasować jakieś odpowiednie tło do tego rysku. O, jeszcze cytat by się przydało dodać "Słuszną decyzję podejmujesz wtedy, gdy wybierasz to, czego chcesz najbardziej." |
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
04-01-2013, 22:00
Aiden
Kod: http://i1279.photobucket.com/albums/y527/DiamentowaRosa/Avatarnia/The%20Lion%20King/Aiden_zps39ea6172.png Mamo, nie bij. :c A na poważnie - nie mam żadnego doświadczania w avkach zawierających przezroczyste elementy, ale tylko taki ładnie pasował i nie opitalał zbytnio Aidena, nie gryząc się z tłem. Font trochę tak kolorystycznie zmieszany. Sama zdecyduj, czy wolisz tak, jak jest teraz, czy jednobarwny ten jasny róż/ciemny bordo. Tło: noobs (dosłownie, taki ma nick na dA xP)
[center]
|
|||
|
Sheyira Konto zawieszone Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:42 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 10 |
07-01-2013, 08:30
Prawa autorskie: Madkakerlaken |AlaDyllus
Hej!
Zrobisz mi ładnego avka z Shey? Prosiłabym o tło lwioziemskie, rozmiar taki jak np. Aidena :) No i do tego napis Sheyira, jeśli wymyślisz jakiś ciekawy napisik na mały, to możesz dodać :D |
|||
|
Aiden Gość |
07-01-2013, 17:57
Prawa autorskie: Madkakerlaken |AlaDyllus
Jest cudnie Cyń, lepiej nie mogła być. Dzięki!
|
|||
|
26-01-2013, 10:04
Shieyira
Kod: http://i1279.photobucket.com/albums/y527/DiamentowaRosa/Avatarnia/The%20Lion%20King/Sheyira_zps5d77becb.png Wybacz, że tak długo, ale niestety szkoła mnie nie oszczędza, a chcę ładnie zdać. [ Dodano: 2013-01-26, 09:04 ] Ferie, pora na wyzwanie. Mogę komuś pokolorować jeden lineart. Bez tła. Ostrzegam, że postacie o bogatym wzornictwie mogą mi trochę nie wyjść - dysponuję tylko myszką. Ale mogę spróbować.
[center]
|
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew berberyjski Płeć:Samiec Wiek:5 lat Liczba postów:336 Dołączył:Lis 2012 STATYSTYKI
Siła: 82 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 95 |
26-01-2013, 13:53
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
To ja się znowu zgłaszam :D
Poproszę o kolorek do tego szkicu, ten pan na samym dole, po środku :D Kolorki masz w podpisie :) A za Sheyirę bardzo dziękuję, cudna ^^ I nie ważne że długo czekałam, mam czas :P [ Dodano: 2013-01-29, 08:54 ] Sorka, dałam ci link do szkicu xD TU masz lineart :) |
|||
|
Ashley Gość |
02-03-2013, 22:55
Prawa autorskie: Dirke | Lioden/Kami
Cześć Czy mogę cię poprosić? Link do obrazka: http://oi48.tinypic.com/154desg.jpg (Malaika4). Znalazłam. Czy możesz zrobić dwie postacie pomarańczowe lub beżowe?. Oczy mają być niebieskie. Bardzo też bym poprosiła o dodanie mojego imienia na Avatarze jeśli to możliwe. I chciałabym te lwice płakały. Dziękuję za zrobienie avatara.
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
02-03-2013, 23:21
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Przecież dokładnie o to samo poprosiłaś Destiny, która jakby nie było przyjęła już zamówienie.
|
|||
|
Ashley Gość |
02-03-2013, 23:22
Prawa autorskie: moje
Ok. To zamówienie nieważne. Przepraszam za kłopot.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
04-03-2013, 18:13
Prawa autorskie: av: malaika4
puk puk, Cyń, czy otwarte? :)
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
04-03-2013, 20:28
Owszem.
[center]
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
04-03-2013, 20:32
Prawa autorskie: av: malaika4
a szkic byś może pomalowała?
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości