Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nahuel Gość |
21-09-2012, 12:43
nie wpadłam na tę bystrą myśl. jeszcze raz dziękuję :)
będę Ci coś winna, wis? |
|||
|
Nahuel Gość |
21-09-2012, 12:50
spoko spoko, zaraz coś wymyślę... :D
<joke> idę, nie spamuję Ci. mła. ;* |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
21-09-2012, 13:53
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
JA!
[ Dodano: 2012-09-21, 12:56 ] Ja poproszę :3 Chodzi mi o pokolorowanie linearta, tgo tu. Legalny, oczywiście; http://th05.deviantart.net/fs71/PRE/i/20...3f3u43.png - chodzi o jedno z gepardziątek, samiczkę [; Oczęta brązowe, reszta jak na avatarze - zwykły gepard, o. Nie wiem, czy dałoby się dorobić królewskie pasy na grzbiecie? Jeśli tak, to poproszę. Jak nie, trudno. Chciałoby Ci się zaprojektować i av i podpis? Jak dla Khay.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Ayari Reinmar Gość |
23-09-2012, 15:06
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
|
|||
|
Akilian Gość |
23-09-2012, 15:20
Mi ;3 Jak byś mogła pokoloruj mi to : http://danni-minoptra.deviantart.com/art...93859&qo=5
Jeśli chodzi o kolorki ... : http://i48.tinypic.com/2vae1p4.png Z tym, iż na grzywce ma takie jaśniejsze pasemka, coś jak na avatarze. Oczka też jak na avie, jak możesz to pocieniuj ;D |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
23-09-2012, 15:58
Aaa <3
Dest, biję pokłony. Odbieram, zakładam, wszystko to cud, miód i maliny!
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Akilian Gość |
23-09-2012, 16:23
/Duma, teraz mówi się "Cud, miód i orzeszki" ;3
|
|||
|
23-09-2012, 16:45
Pytanie - Des, czy ja mogę jeszcze jedno, tyle że na inne konto?
Światło księżyca
|||
|
Akilian Gość |
23-09-2012, 16:49
Ach, Miśku ty mój, genialnie jest <wieeelkie oczyska> Zasłużyłaś na wieelkiego przytulasa ;3
|
|||
|
Destiny Gość |
23-09-2012, 17:04
Duma- pewnie :)
Storm- *Tuuula.* Kocham Cię c: |
|||
|
Akilian Gość |
23-09-2012, 17:10
Me too <tuula>
|
|||
|
23-09-2012, 17:10
Łah, Des, uwielbiam Cię! Normalnie Twój kult założę.
http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2012/1...ss_lineartfreeby_darthmischee-d4zgnp7.png - tym razem Idka, skoro Corrka i Dum już dla mnie zrobiłaś. Wiadomo, Idril jest szara, bure ma podbrzusze i podgardle, białe kropki na barku, szyi i nosie - na avatarze je widać. Ślepia jasnożółte, z wąską źrenicą. Pff...znaków charakterystycznych brak, kita na ogonie koloru białego, jak kropki. Cały zestaw, tło bym chciała jakieś Lwioziemskie, o :3
Światło księżyca
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości