| Tygodniowy bonus  +5 opali Otrzymuje Warsir! 
 | 
|  | Drzewo genealogiczne 
Okres zbioru (1 porcja):  Cis pospolity Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia | 
| Pogoda |                                                                                          

Postać miesiąca: Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.   | Cytat wrześniaNadesłany przez Vasanti Vei 
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.				
                   ~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie | 
| Ayari Reinmar Gość | 
19-09-2012, 21:13  
				Partnera Ci nie zagwarantuję, ale zawsze zapraszam do wątku z moim Monte (dopiero co go założyłam), ew. Ayarim. Ten drugi w połowie zajęty, ale zawsze można popisać ;) 
			 | |||
|  | 
| Rain Gość | 
19-09-2012, 21:37  
				Mnie możesz mieć na bliższą osobę... wierność na pewność, zakochać się może, ale... no tak, drobne ale - Rain nie nadaje się do ciepłych słówek itd... 
			 | |||
|  | 
| Naomi Gość | 
19-09-2012, 21:42  
				Pomyślałam sobie tak. Wezmę Raina. Na początku może to być bliższa znajomość, która potem może przerodzić się w coś głębszego (jak chcesz możemy coś na pw ustalić) 
			 | |||
|  | 
| Rain Gość | 
19-09-2012, 21:45  
				Ok, pisz mi na PW, kiedy zechcesz... aktualnie piszę fabularnie z kimś... ale - jak chcesz, to możesz nam się wbić. 
			 | |||
|  | 
| Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100 Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 | 
23-09-2012, 11:37  Prawa autorskie: av: malaika4 Tytuł pozafabularny: VIP 
				mogę przenieść temat do kosza czy jeszcze będzie potrzebny? 

Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
 | |||
| 
 | 
|  | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: