Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
29-09-2012, 12:28
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Nie wiedziałam gdzie dodać ten temat, a więc wybrałam temat dyskusje. Chciałabym zapytać całą społeczność KL czy którekolwiek z was było na tym obozie lub ma zamiar się wybrać w te ferie? Chciałabym również poznać wasze opinie. Ja osobiście mam zamiar tam jechać w pierwszym albo drugim terminie i fajnie by było jakby na to zimowisko wybrał się ktoś znajomy ; )
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
29-09-2012, 12:32
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
nie wiem, skąd jesteś, ale osobiście jeździłam na wyjazdy letnie do Wilgi - 50 km od Warszawy. miejscowość Wilga nad rzeką Wilga, ośrodek nazywa się Wilga i stajnia też. xD
na tydzień lub dwa jazdy konnej i niewiele więcej - trochę zajęć w lesie, trochę plastycznych, ale generalnie: jazda konna na padoku i w terenie - a to jest to, o co nam chodzi, nie? ;) minus jest taki, że jeśli dobrze pamiętam, najstarsi uczestnicy mogą mieć maksymalnie 16 lat. jeśli się mylę, to co najwyżej 17. zimowiska w Wildze są takie same, jak wyjazdy letnie, z różnicą śniegu. mogę polecić ;) http://www.stajniawilga.pl/
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Arto Konto zawieszone Gatunek:Genus ducis Płeć:Samiec Wiek:Siedem susz. Znamiona:1 Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:444 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
29-09-2012, 17:50
Prawa autorskie: RagDrawer
Tytuł pozafabularny: VIP
Runowo? Byłem w drugiej klasie podstawówki. Pic na wodę fotomontaż, przynajmniej wtedy. I nie, żebym marudził, zakwaterowanie było dosłownie na miarę bidula. Zapleśniałe materace i szafki bez drzwi na porządku dziennym, zastawą były kubki bez uszek i poobtłukiwane talerze. Ale to było dziesięć lat temu, może zaszła jakaś zmiana. Motywem przewodnim wyjazdu byli Indianie, co ograniczało się do noszenia pióropusza z kurzych piór i napieprzaniu się patykami.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości