Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Ashley Gość |
07-10-2012, 14:14
Ja się z przyjemnością zgłaszam. Robię to bezinteresownie. Rozumiem cię i życzę zdrowia .
Odmienię na twojego lwa kulturalnego, życzliwego i uprzejmego. Dam też cechę miłości i opiekuńczości. |
|||
|
Fiametta Gość |
07-10-2012, 17:30
Nie, dzięki.
Sory ale jesteś po pierwsze zbyt niedoświadczona no i nowa. Bjorn jest zbyt ważną postacią ;P |
|||
|
Hordian Gość |
08-10-2012, 12:59
Hm... w sumie, jeżeli nie boisz się oddać tej postaci mi, ja się zgłaszam. Myślę, że warsztat mam dobry (choć jestem na forum od niedawna, to na pbfach mam duuuży staż) piszę logicznie, spójnie itp. Chętnie zajmę się postacią z "bagażem" forumowym :)
poza tym, mam tylko Hordiana, żadnego multi, więc nie będzie to dla mnie żadnym obciążeniem. Oczywiście musiałabyś powiedzieć mi trochę o tym, co już przeżył, żebym mogła się dobrze wpasować w postać. :) |
|||
|
Kaiser Gość |
08-10-2012, 19:50
Noo, chyba się skuszę. Kwestia tylko taka- czy potrafisz zagwarantować że nie znikniesz bez śladu xD
Chyba nie miałabym nic przeciwko, raczej nic złego się nie stanie, prawda? Zbiorę ważniejsze wydarzenia z życia Bjorna, kilka cech jego charakteru i dam Ci znać na PW, zobaczymy czy się nie zrazisz xD |
|||
|
Hordian Gość |
08-10-2012, 19:58
Mogę obiecać, ze nie zniknę, a jakbym miała zniknąć, to powiem otwarcie (bo różnie się dzieje przecież) ale nigdy nie jest tak, żebym nie powiadomiła. :)
Cieszę się i dziękuję za zaufanie. Będę czekać na PW i myślę, że się nie zrażę. Im bardziej złożony charakter, tym większe wyzwanie, więc i większa radość! :3 |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
08-10-2012, 22:31
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
mówisz masz.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości