Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Akilian Gość |
18-10-2012, 17:16
Pozwolę sobie kogoś zacytować...
Cytat: Wystarczy, by opalić opcje Twojego pomysłu? |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
19-10-2012, 01:11
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
ja też się podepnę ...plan do dupy, zresztą ...z ludźmi miał do czynienia tylko Mog w swojej historii, bo to oni go tutaj przywiali, jednak nie widzę kompletnie tego pomysłu na szerszej rzeszy.
Pomyśl logicznie .... to od cholery roboty dla MG ... i wymagającej wprawy i zgrania, a na realia tego forum to po prostu jest nie do wykonania. JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Ashley Gość |
21-10-2012, 11:40
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
No to proponuję zrobić akcję w której giną wszystkie lwiątka i nie wiadomo kto je porwał. Nic innego nie mam jedynie by zrobić turniej walk najlepszych z najlepszych lwów i zwycięża najlepszy.
|
|||
|
Kerra Gość |
21-10-2012, 13:44
No cóż... Ashley, tylko się nie fochaj.
Pomysł nr.1 Giną wszystkie lwiątka, tak? No i co mają teraz zrobić userzy, którzy mają konta lwiątek? Przestać grać? Zresztą, coś mi się zdaje, że użytkownikom nie spodobałby się ten pomysł. A tak poza tym, jakbyś to napisała dobrze, a nie tak jak napisałaś, to lepiej by nam było zdecydować. Jak dla mnie, bezsensu. Pomysł nr.2 Zawody. Z początku można pomyśleć, twoja najlepsza propozycja. A później już nie. No przepraszam, ale tu wszystko wiąże się ze statystykami. A każdy ma inne staty. Problem nr.2 Ano jak to, wszyscy po kolei, jeden na jeden? Strata czasu, bez sensu. A może wszyscy na wszystkich? Nope. Lew z Lwiej Ziemi nie zaatakuje innego lwa ze swojego stada. W NP pewnie też by tak było. A więc stado na stado, ale wszystkie na raz. Ta... LZ ma pakt z NP. Poza tym, te stada są nieagresywne. Ten pomysł wypaliłby tylko w Świcie, a to ma być akcja całoforumowa. Ashley, nie masz dobrych pomysłów, to nie zgłaszaj tych bezsensu. To nie jest obowiązkowe. Koniec z wypowiedzią do Ashley. A teraz do MG i Adminów. Pytanko. Kto będzie decydował, który pomysł będzie najlepszy? Dobrze by było, gdyby głosowali użytkownicy i wybrali najlepszy dla nich. Niech decyduje plebs! ^^ |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
21-10-2012, 13:57
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Najprawdopodobniej głosowanie odbędzie się wśród userów, ale ostateczną decyzję podejmie administracja.
|
|||
|
Ashley Gość |
21-10-2012, 15:57
Kerra napisał(a):No cóż... Ashley, tylko się nie fochaj. Pomysł 1 mogą te osoby grać dalej , miałam na myśli że uwięzione lwiątka wołają o pomoc lub próbują się uwolnić. Chodziło mi o to że w niewyjaśnionych okolicznościach jakiś lew lub zwierzę, albo człowiek porywa lwiątka i przetrzymuje. I rodzice lwiątek z swoich stad razem jednoczą się z innymi (mam na myśli wszystkie stada) i szukają. Właśnie mi chodziło zrobić turniej wszyscy lwy na wszystkich. Każdy wybiera jednego lwa bądź lwice i osoby sprawujące fabułę gry pilnują porządku. I kto wygra jest mistrzem walki. |
|||
|
Akilian Gość |
21-10-2012, 16:58
Jak dla mnie to dalej nie ma sensu
I tak, niech plebs wybierze najlepszego! |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
21-10-2012, 21:12
Ash ...nie błyskaj już pomysłami, bardzo cię proszę ...zwłaszcza takimi.
Planujmy normalnie i realnie. JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Ashley Gość |
21-10-2012, 21:20
Ok. Czasami lubię pofantazjować:). To kto ma pomysł?.
|
|||
|
Saika Gość |
22-10-2012, 14:06
Dobra, najpierw zacznę od tego, że z początku nie miałam pomysłów. I nadal nie mam. Ale z racji tego, że jakoś w miarę wychodzi mi spontaniczne pisanie po prostu pójdę na żywioł. Cały mój post będzie przeznaczony dla wszystkich propozycji [tak, w liczbie mnogiej]. No, to chyba tyle.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
02-11-2012, 12:50
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
podbiję temat - dodałam na pierwszej stronie własną propozycję, w zaklepanym uprzednio miejscu.
zostały jeszcze trzy dni na propozycje akcji!
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
06-11-2012, 01:04
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
dziękuję, temat uważam za zamknięty!
jutro pojawi się temat z ankietą, w której będzie można oddać głos na wybrany przez siebie pomysł. zamierzam spisać je wszystkie. jeśli któryś z pomysłodawców chce swój twór uściślić albo wycofać - bardzo proszę o PW. do jutra, owieczki!
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości