Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
05-10-2012, 19:25
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Możesz coś obmyślić z którąś z moich. Do wyboru, do koloru. ^^ Choć preferowałabym Freya albo Salima, bo u nich się najmniej dzieje. No, Serret też, z tym że ona jest karakalem.
|
|||
|
Shun Gość |
05-10-2012, 23:09
Może coś z Ez'em? W sumie, mogłabym coś sama tą postacią ruszyć, więc się obopólnie na tym skorzystało.
|
|||
|
Fiametta Gość |
05-10-2012, 23:17
TAK niech to będzie rodzeństwo. :D
Wtrącam się nie do swojego tematu, ale kij. |
|||
|
Saika Gość |
06-10-2012, 00:44
Dobra, a więc ustalone że to będzie rozbójnik ''pci'' żeńskiej z gangu wyjętych spod prawa lwiątko-podrostków. I tutaj będzie dodana adnotacja iż Kaiser też wykazywał aktywność w tej parszywej grupce, zatem oni już się znają. A z Serret od Ven mam po części obgadany plan działania.
A Eza z chęcią wykorzystam. Huh, Mon nawet dopsze mówi, może to być chociażby rodzeństwo albo jaki czort wie. xD |
|||
|
Saix Gość |
06-10-2012, 11:21
Chyba najwyżej przyszywane rodzeństwo, historia mi już nie pozwala mieć rodzeństwa innego niż to co ew. mam wpisane w profilu xD
Chcecie mnie wykorzystać ;-; |
|||
|
Echo Gość |
06-10-2012, 12:57
Ja też mogę zgłosić Zaj, bo to też jakiś tam podrostek, którego długo na terenach czterech stad nie było..
|
|||
|
Fiametta Gość |
06-10-2012, 19:41
Zaj? Do tej bandy : D
Fajnie by było w sumie jakby taka dzika banda panoszyła się po Krainie, prawda? |
|||
|
Akilian Gość |
06-10-2012, 20:54
Taa, a ja bym do niej dołączyła i robiła rozgardiasz w papierach zadufanych w siebie dupków (przepraszam za słowo ^^")
|
|||
|
Nahuel Gość |
07-10-2012, 17:42
Paziu, czy Ty dalej kogoś szukasz, czy temat mogę zamknąć i przenieść?
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości