Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 75 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 70 Doświadczenie: 29 |
09-10-2012, 19:27
Prawa autorskie: AFrozenHeart/ Zimnaya
Tak, mianowicie poszukuję dla tej postaci jakiegoś mentora vel opiekuna.
|
|||
|
Fiametta Gość |
10-10-2012, 22:38
Fiamka. Fiamka lubi dzieci i chętnie robiłaby za starszą siostrę.
|
|||
|
Laertes Gość |
11-10-2012, 00:20
Huuu, no to może i ja Laertesa zgłoszę. Jeszcze nim pisać nie zaczęłam, ale co mi tam xD
|
|||
|
Shyeiro KARNY TYTUŁ ZA PSUCIE EVENTÓW Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Ponad 4 lata Znamiona:0/0 Liczba postów:411 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
11-10-2012, 01:32
Shun- mam koncjepcje, by Shey trafił do Shun jako takie starsze lwiątko już.
Storm- twoja postać jest martwa, więc nie wiem, jak byś to chciała zrobić xd Fiametta- taki koncept też mi się podoba, tylko zależy, jaki styk mieli by dokładniej, oraz w jakim wieku? Jeżeli Shun podejmie się opieki nad nim jako takim 6-7 miesięcznym lwiątkiem, to ewentualnie od tego czasu, może robić za starszą siostrę. To jest wersja A. Wersja B, to taka, by już za nią zaczęła robić ;3 Naomi- tak jak mówiłam wcześniej- teraz, Naomi może zająć się Sheyiro, wychować go, by w wieku 6-7 miesi oddać pod skrzydła Shun. Co ty na to? Laertes- na ciebie już nie mam pomysłu, ponadto nie znam twojej postaci, Ciebie i ogólnie twojego stylu pisania, więc podziękuję. Co do reszty, taki układ może być? Czy chcecie coś zmienić, odwołać się... |
|||
|
Fiametta Gość |
11-10-2012, 09:24
Fiam już teraz może się nim zająć. Mi pasuje.
|
|||
|
Naomi Gość |
11-10-2012, 11:39
No dobra...tylko jak ty sobie wyobrażasz oddanie Shyeiro pod opiekę Shun? Jak to ma być rozegrane? :)
|
|||
|
Shun Gość |
11-10-2012, 21:33
Przyjdę i ci go podwędzę jak będziesz spać ;p
Nie no, żartuję. Myślę, ze jakbym opowiedziała o ideologi utopijnego sanktuarium, to z chęcią by się podpatrzył i czegoś pouczył, chociażby medykowania itp ;p |
|||
|
11-10-2012, 22:35
Keep calm and never sleep again xP
No i właśnie o coś takiego mi chodziło, już tam kiedyś czytałam posty Shun, w których właśnie wspominała o azylu w lesie, więc Sheya tam do Ciebie wepchnę, jak już troche podrośnie, a tym czasem dołaczy do Lwich i będzie pod opieką Naomi i Fiamki xd No to mamy ustalone, myślę, że temat do zamknięcia. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
11-10-2012, 22:50
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
mówisz masz.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości