Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
14-10-2012, 20:41
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Zajmujesz się łobróbką czy rysowaniem? ;3
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Saber Gość |
14-10-2012, 20:47
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Obróbka na avatar i kolorowanie lineartów.
|
|||
|
Sharma Gość |
14-10-2012, 20:49
A to się skuszę może. Potrzebuję jakiejś klimatycznej obróbki tego obrazka: http://i1268.photobucket.com/albums/jj56...kicowe.png Moja jest beznadziejna i nie mam siły na nią patrzeć. Co do napisów - wystarczy zapisane imię postaci. Z góry bardzo dziękuję :3
|
|||
|
Saber Gość |
14-10-2012, 21:07
Masz jakieś wymagania kolorystyczne co do tła?
|
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
14-10-2012, 21:10
Hm, może tylko to, by przedstawiało naturalne środowisko. Nie żadne kafeleczki, gradienty, etc. Może to być tło z kadru z filmu.
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Saber Gość |
14-10-2012, 21:36
|
|||
|
Sharma Gość |
14-10-2012, 22:28
O, i wyszło fajniuchno ^^ Dzięki bardzo!
|
|||
|
Prozaika Konto zawieszone Gatunek:Likaon Płeć:Samica Wiek:20 miesięcy Znamiona:0/0 Liczba postów:10 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 46 Zręczność: 20 Spostrzegawczość: 15 |
15-10-2012, 12:39
Prawa autorskie: ~MysticMistSong
No cze.
Weź no mi przekoloruj takie same cóś, co Mozaika ma w podpisie. Ten uroczy, mały rysuneczek. Tylko z kolorami Prozy i innym wyrazem pyszczka :"D. Ale lineart ten sam, o ile masz. To takie wiesz, zadanie specjalne ode mnie, Twojego małego Chrabąsia ;__; |
|||
|
Corragio Konto zawieszone Gatunek:kto to wie? Wiek:Półtora roku, 18 miesięcy. Znamiona:0/0 Liczba postów:57 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 50 |
15-10-2012, 16:45
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
<tup tup>
Ja z prośbą o wklejenie mordki Corrka na jakieś sympatyczne tło. Czy Disneyowskie czy zdjęcie; wolałabym Disneyowskie, ale jak to będzie ładne zdjątko - prosz bardzo, np. u Sharmy strasznie ładnie to wygląda. Kadr taki sam jak teraz. Napis - tylko imię postaci. |
|||
|
Saber Gość |
15-10-2012, 22:58
Prawa autorskie: malaika4 - lineart; kolorowanie - LeftDuality; obróbka - MysticMistSong/KamiL, Forrest Gump
Boże, nie wiem. poszukam.
http://imageshack.us/a/img208/7999/corriago.png Wybacz brak brushy, ale tyle o ile pasują one do postaci samic, to wydaje mi się że do samców... średnio. |
|||
|
Duma Konto zawieszone Gatunek:Laine Płeć:Samica Wiek:6 miesięcy. Liczba postów:117 Dołączył:Wrz 2012 STATYSTYKI
Siła: 20 Zręczność: 25 Spostrzegawczość: 15 |
18-10-2012, 22:50
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
Ładne, ładne *-* Właśnie o takie tło mi chodziło, nierzucające się w oczy i nie przebijające samego Corrka.
tylko napis się pomieszał xd Corragio a nie Corriago.
Światło księżyca
Ten wiatr, co trawy gnie Te wody wzburzone... To właśnie cały świat wokół mnie, to wszystko czego chce, co pragnę mieć, mam tu... |
|||
|
Nizar Gość |
14-11-2012, 19:30
Prawa autorskie: av; l - Malaika4, col - ComicScribe, obr - Cynek :3/Maciej Balcar
http://img839.imageshack.us/img839/9045/oxenakopia.png
Prosiłabym cię baardzo, o pokolorowanie tego właśnie lineartu dla Oxi ^^ Kolorki weź stąd. To chyba wszystko nic innego nie potrzebuję :D Przyjemnej pracy i dużo cierpliwości życzę, bo Oxi ma dość skomplikowany design przez te paski i w ogóle xp |
|||
|
Selene Gość |
16-11-2012, 21:00
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości