Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Montana Gość |
25-10-2012, 16:04
16 próbowała wykonać cinnamon challenge. No i poszło nie tak jak powinno.
|
|||
|
Shadarn Gość |
25-10-2012, 18:43
17 chciała spróbować jak sobie poradzi w zawodach FMX leczy gdy próbowała zrobić Backflipa upadła na Kark i dedła!
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
25-10-2012, 20:29
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
19 dostała ładunkiem w czoło, który przebił jej czaszkę i dalej to już tylko do rzeźni zwędrowała, nie o własnych siłach rzecz jasna
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
26-10-2012, 19:01
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
20 miała spotkanie pierwszego stopnia z kartonami... Kartony to urodzeni zabójcy...
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Surina Gość |
26-10-2012, 19:15
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
21 była jednym z bohaterów Happy Wheels.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
26-10-2012, 20:35
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
22 nie przeżyła lewatywy
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Fiametta Gość |
26-10-2012, 21:53
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Tytuł pozafabularny: VIP
23 popełniła samobójstwo podczas fali fangasmu.
|
|||
|
Erick Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:około 3 lat Liczba postów:134 Dołączył:Paź 2012 STATYSTYKI
Siła: 78 Zręczność: 68 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 35 |
26-10-2012, 21:59
Prawa autorskie: Kami; Obróbka Destiny | Vegava
24 została uduszona poprzez wstrzymywanie oddechu podczas pozbywania się przez 23 owieczkę gazów ze swojego organizmu
|
|||
|
Kerra Gość |
26-10-2012, 22:45
23 owieczka została zamordowana przeze mnie. Bo tak. Bo pierdziała.
|
|||
|
Samara Gość |
27-10-2012, 13:29
24 była gościnnym bohaterem w Happy Tree Friends
|
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
27-10-2012, 15:53
25 została jakimś cudem dostała się do świata wormsów. Dobrze wiemy jak one tam kończą.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Akilian Gość |
27-10-2012, 17:04
26 zaś jak mój kolega z klasy skonsumowała prażynki z Biedronki. Kolega przeżył, chodź nie było go tydzień w szkole, owca nie miała tyle szczęścia...
|
|||
|
Sharma Gość |
28-10-2012, 00:49
Dwudziesta siódma, patrząc na śmierć swoich koleżanek, popadła w depresję i głębokie stany lękowe. Nikt przecież nie chce zginąć w tak okrutny sposób! Dlatego też wzięła sprawy w swoje kopytka i sama strzeliła sobie między oczka.
|
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
28-10-2012, 01:05
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
28 dostała bolesnego zatwardzenia, które rozsadziło jej jelita
JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości