Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Kerra Gość |
06-12-2012, 21:05
Okeeej, to może, jako, że nie mam odzewu ze strony Hatimy, mogę być ja. Kotowate inne niż lwy są super!
Najbardziej pasował by mi serwal lub karakal. |
|||
|
Aléas Gość |
07-12-2012, 17:15
Znaczy wiesz, może być serwal, karakal, lampart, gepart, jaguar /bo i te widziałąm na forum/. To już pozostaje w Twoim wyborze ;3
|
|||
|
Kerra Gość |
07-12-2012, 18:05
Seeerwal <3
Wyglądają tak bardzo super! Postaram się jak najszybciej założyć konto, avatar zrobię ze zdjęcia, ok? |
|||
|
Aléas Gość |
07-12-2012, 18:24
Ok, tylko proszę, bądź ty kratywna, jeżeli chodzi o imię, a z avatarem może sama coś ciekawego znajdę ;3
|
|||
|
Kerra Gość |
07-12-2012, 21:06
Kreatywna... Ha!
Samej coś wymyślić będzie mi trudno, będzie to po prostu dziwny zlepek liter. Mam jedną propozycję: Noktala. |
|||
|
Aléas Gość |
07-12-2012, 22:03
Noktala..? Brzmi jakoś niespecjalnie, nie wiem jak dla ciebie. Może lepsza będzie Aminah /Amirah/, albo Samiya? Co najwyżej Shadi/Shadiya
|
|||
|
Miyuki Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni. Znamiona:Dawnej Lwiej Ziemi na szyi, pod lewym uchem. Tytuł fabularny:Wędrowiec / Znachor Liczba postów:300 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 77 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 62 Doświadczenie: 10 |
07-12-2012, 22:28
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Nie żeby coś, ale proponowane przez Ciebie imiona bardzo kojarzą się z innymi użytkownikami (Ammerah, nie mam jej już teraz, ale zawsze) oraz Shyeiro i Shyeira. Taka drobna uwaga. ;)
[center]
|
|||
|
Kerra Gość |
07-12-2012, 22:29
Prawa autorskie: AnnieHyena | Walt Disney Company | Bryan Adams
Niezła jesteś...
Wybieram Samiya! Ok, teraz tylko zapis. Ty chyba jeszcze nie wysłałaś go, prawda? |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
Siła: 68 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 79 Doświadczenie: 10 |
07-12-2012, 22:31
Prawa autorskie: av: malaika4
Tytuł pozafabularny: VIP
Noktala brzmiało jak Nokiala, a po zastanowieniu się jak Nokturnowa Lala. to nie było dobre imię xP
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kerra Gość |
07-12-2012, 22:33
Sorry Miyuki, nie zauważyłam twojego posta.
W sumie, to jak trochę zmienić, może być Nokala. I chyba jednak to mi się najbardziej podoba. |
|||
|
Khayaal Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5 lat i 9 miesięcy Tytuł fabularny:Znachor Liczba postów:1,030 Dołączył:Sie 2012 STATYSTYKI
07-12-2012, 22:38
still Nokiala.
Postać specjalna: Khayaal posiada zdolność pośredniczenia między światami żywych i umarłych. W miejscach mistycznych, związanych silnie z daną postacią, przy Ołtarzu Staroone, nad Jeziorem Duchów potrafi przyzwać daną duszę i dać jej głos. W jej obecności duchy stają się silniejsze i bardziej stabilne - nie są zagrożeniem fizycznym, ale stają się lepiej widoczne i słyszalne.
|
|||
|
Kerra Gość |
07-12-2012, 22:48
Dla mnie to brzmi, jakby pięciolatek mówił Nokala. I sepleni.
|
|||
|
07-12-2012, 23:00
No, kala to rodzinne gniazdo, kala.
to nie jest ładne imię xD
|
|||
|
Kerra Gość |
07-12-2012, 23:18
A idź ty. Wypchaj się ;p nie lubiem ciem.
Mnie się podoba. Chcesz lepsze? Proszę bardzo. Kysjguhdghakfgooyoakisehgmycasdhdfkfgnb Pasi? Nie no, a tak na serio, nie umiem wymyslic lepszego, wybaczcie pismo, klawiatura mi sie zepsula. Znowu! Musze ja naprawic. |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości