Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Serpeen Gość |
28-01-2013, 21:42
Ja chcem! Znowu... xD
A mianowicie proszę Cię o młodzika z tego linearta pod tą co zrobiłaś mi już wcześniej, tego małego lwiaka co się tak szczerzy. A jeśli chodzi o kolorki, to proszz: -sierść: złoto, mniej więcej jak u Simby bądż Mufasy. -grzywka;pędzelek na ogonie: jasny brąz. -nos: mocno fioletowy. -oczy: lewe zielone, prawe lekko świecące, jasno niebieskie (jest to ślepe lwiatko.) -wnętrza uszu: ciemny brąz. -"otoczki" naokoło oczu: kolor mniej wiecej jak grzywka, troszkę jaśniejsze I mam jeszcze pytanko: mogłabyś mu dorobić bliznę, mniej więcej jak tu. Da się? Jeśli nie, no to oki, poradzę sobie z tym jakoś :) |
|||
|
Ashley Gość |
28-01-2013, 23:20
Czy ja też mogę?
Oczy niebieskie lub pomarańczowe.Pomarańczowo żółto jasna. Czyli, od oczu w kierunku górze, ale lekko schodząc w dó,ł to pomarańczowa. Od pyska kolor żółty na sam dól ( wraz z karkiem). Coś na podobieństwo kiary ale trochę inaczej. lineart by Malaika4 free i 2 lwice Dziękuję. |
|||
|
Aiden Gość |
29-01-2013, 16:53
Oresta:
http://img46.imageshack.us/img46/5967/zamowienieq.png Serpeen, za twoje już się zabrałam, ale nie wiem kiedy je wrzucę pewnie najszybciej w czwartek, jak nie w piątek, bo wtedy mam więcej czasu. Edit: Iiii dla Serpeen: http://imageshack.us/content_round.php?p...nkopia.png ( jeśli nie o to ci chodziło, napisz a mogę zamienić, bo nie jestem pewna, czy na pewno wszystko się zgadza ^^") |
|||
|
Oresta Konto zawieszone Gatunek:lwica Płeć:Samica Wiek:18 miesięcy Liczba postów:125 Dołączył:Gru 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 50 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 63 |
29-01-2013, 17:39
Prawa autorskie: av Chotara :D, podpis: FKpl (me)
Dziękuję xD
Jest śliczna. I ma brwi xD ....
|
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości