Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Nevir Gość |
12-03-2013, 16:13
Nick: Serpeen.
Powód: Nie mam na nią weny, skończyła się. Chcę zwolnić jej miejsce, a na razie grać Nevirkiem. zrobione. |
|||
|
Vinity Gość |
25-03-2013, 18:46
Nick: Vinity
Powód: Bo tak, nie bede nią grać i nikt tego nie bedzie robił o! |
|||
|
Moran Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata i 8 miesięcy Liczba postów:899 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 88 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 73 Doświadczenie: 29 |
29-03-2013, 20:07
Prawa autorskie: avatar: MadKakerlaken, edit by Ragous/sygnatura: Disney, edit by MadKakerlaken
Żaden normalny JA się za to nie zabrał, więc Kudłaczuś usunął. C:
[center]
Karta Postaci | Karta Postaci na CharaHub (ang.) | Moje przedstawienia Morana | Moran oczami innych | Głos Kudłacza |
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: Doświadczenie: 94 |
29-03-2013, 22:08
Prawa autorskie: moje
Tytuł pozafabularny: VIP
Robiłam ostatnio czyszczenie z nieaktywnych użytkowników i nikt mi nie powiedział o tym temacie :I (Khay i Fel obwiniam Was, za nieuświadomienie mnie)
A bo faktycznie tak ciężko go zauważyć. xd Ja zazwyczaj nie usuwam userów z zasady, nie lubię tego i tyle. normalnie ja usuwam, ale czasem mi się nie chce i czekam, aż mi się zachce/zachce się komu innemu xD wiesz, to nie jest temat skitrany na krańcu świata. |
|||
|
Mogrim Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:a pomyka 5 lat po świecie Liczba postów:324 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 73 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 38 |
30-03-2013, 14:53
Prawa autorskie: Av-KamiLionheart, Obróbka&Cieniowanie-RagDrawer,Color-ja |Sygnatura-Malaika
Nick:Mogrim
Powód - bla bla bla bla i bla ... mam tu jeszcze jedną postać to sobie ją zostawię, a Mogrim chyba mi się przejadł bo był już na czterech forach. JESTEM JAGUAREM !
I jak masz coś do mnie to napisz, a cię zmiażdżę!
|
|||
|
Skanda Bliznopyski | Duch Płeć:Samiec Wiek:7 lat Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:1,840 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
30-03-2013, 16:01
^póki co, to zawieszam, nie kasować
|
|||
|
Destiny Gość |
30-03-2013, 18:04
Postacie: Desti, Ayari Reinmar, Akira, Monte.
Powód: Desti bez Mogrima dupę zrobi, Ayari bez Oxi też mi się znudził, Akirę ukradziono, a Monte to jeden wielki niewypał. Dowidzenia xP |
|||
|
30-03-2013, 18:24
Wymyślasz sobie na siłę argumenty, ale ok poczekam jeszcze kilka dni na wszelki wypadek i usunę.
|
|||
|
Kami Kanibal | Abajifo Gatunek:Panthera spelaea+ Płeć:Samica Wiek:Antyk Znamiona:5/5_{1} Tytuł fabularny:Znachor Zezwolenia:Cechy Panthera spelaea 500kg/ 350cm(bez ogona) / Postać Specjalna Liczba postów:1,637 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Życie: 80
Siła: 95 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 15 |
07-04-2013, 18:09
Prawa autorskie: ~KamiLionheart/ *jollyjack/ bethesda
Aim'a skasujcie nikt go nie kciau a ja nie będę go prowadzić.
uś.
My Lioden Den
~X~ A co jeśli życie jest zbyt krótkie, by poddać się mądrości milczenia? MÓJ GŁOS! Twój koszma Moje Rozmiary |
|||
|
Lady Gość |
15-04-2013, 23:12
Nick: Lady
Powód: Po prostu nie mam na nią weny i zapału. Wybacz Ashley już |
|||
|
Naomi Gość |
16-04-2013, 21:24
Nick: Naomi
Powód: Zrobiłam już to co miałam z nią zrobić. Misja jej jest już skończona już |
|||
|
Senara Gość |
26-04-2013, 19:24
Senara
nie bede nia grac i jej nie oddam |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości