Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Shaka Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Dorosły Znamiona:4/4 Liczba postów:257 Dołączył:Cze 2013 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 74 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 60 |
20-05-2015, 21:59
Prawa autorskie: ~Ki-Re/~Onalew
"Nie ma dobrej odpowiedzi na źle postawione pytanie."
Stanisław Lem "Pokój na ziemi" |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Siła: 17 Zręczność: 79 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 43 |
22-05-2015, 15:14
Prawa autorskie: Cyt. Ja Avek. by Eidel
"Świat stanął w ogniu a ja polałem się benzyną"
[autor nie chce się przyznać ] :) Dorośli mówią mi dorośnij, wielcy kreatorzy szarej prozy codzienności Buka A może miało tak być, a ideały nie istnieją, jesteśmy za mali, żeby walczyć sami z beznadzieją Buka
Wróciłem na prochy tego co niegdyś stworzyłem.
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Zbanowany Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:3 lata Liczba postów:208 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 63 Zręczność: 77 Spostrzegawczość: 74 Doświadczenie: 30 |
30-05-2015, 23:30
Prawa autorskie: Malaika4 / Leonoy
"Drogi wcale nie muszą dokądś prowadzić. Muszą tylko gdzieś się zaczynać."
Terry Pratchett - Trzy wiedźmy |
|||
|
Vult Duch Gatunek:Sęp uszaty Płeć:Samica Wiek:6 lat Liczba postów:849 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
30-05-2015, 23:52
Prawa autorskie: Dirke, Kami, Rag.
"Kiedy samobójstwo jest w modzie, przybywa samobójców – ten fakt ukazuje najwyraźniej całą głupotę mody i podejrzany jej urok. Człowiek pragnie być modny nawet za cenę swego życia. " - Hagiwara Sakutaro
|
|||
|
Enkaw Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:4 Liczba postów:7 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 73 Zręczność: 78 Spostrzegawczość: 59 Doświadczenie: 10 |
31-05-2015, 18:33
Prawa autorskie: Malaika4
Cytat:"Kiedy samobójstwo jest w modzie, przybywa samobójców – ten fakt ukazuje najwyraźniej całą głupotę mody i podejrzany jej urok. Człowiek pragnie być modny nawet za cenę swego życia. " - Hagiwara Sakutaro "Im więcej samobójców, tym mniej samobójców" - oryginalny autor nieznany. |
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
01-06-2015, 02:26
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
O to mi się spodobało:
Dorośli mówią mi dorośnij, wielcy kreatorzy szarej prozy codzienności. ~ Buka 20 opali dla Sadisma! Można wysyłać na lipiec. |
|||
|
Y'Nahel Gość |
06-06-2015, 02:25
"W walce z potworem, nie wolno się nim stać." - Karma.
Tak, podoba mi się cytat postaci z gry T.T |
|||
|
Sadism Prekursor | Konto zawieszone Gatunek:Żmija sykliwa Płeć:Samiec Wiek:5 lat 3 miesiące Liczba postów:794 Dołączył:Mar 2015 STATYSTYKI
06-06-2015, 23:45
( o seksie) "Baw się, póki możesz, Shepard. Ja będę tutaj badał rozmnażanie komórek. Dużo prostsze – nie potrzeba alkoholu i nastrojowej muzyki. "
Mordin Solus Nie znoszę metafor. Upraszczanie dla niedokształconych mas. Mordin Solus Historia ludzkości to rzeka krwi przelanej z powodu różnic poglądów w sprawach władzy i życia pozagrobowego. Legion [wszystkie powyższe cytaty pochodza z Mass Effect 2]
Dziś we mnie wątpią jak na samym początku. Dziś znowu ich zaskoczę. GŁOS Temat muzyczny Sadisma |
|||
|
Cherry Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:2,04 roku Liczba postów:161 Dołączył:Maj 2014 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 35 |
22-06-2015, 23:46
Prawa autorskie: Av: sketch by malaika4. podpis: lineart by Kuwaki kolory by Kifo i cienie (ew. poprawki) by Felka
Przemyśl to, póki nie jest za późno,
Bo może za mało walczysz, a może na próżno. ~Anonymous Zaufanie jest jak kartka papieru - raz zgniecione już nigdy nie będzie tak idealne. ~Anonymous I specjalnie dla Felki :'D: Ludzie dzielą się na dwa rodzaje - tych, którzy nie odpisują, i tych, którzy nie mają odpisów. ~by Me Anonymous podpisałam autorów, którzy ogólnie rzecz biorąc są nieznani. Wystarczy jednak na prawdę chcieć, A w sercu wiarę głęboką mieć, I wtedy nagle nadejdzie dzień, Gdy marzenia spełnią się. |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
23-06-2015, 00:05
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
"Wiele się musi zmienić, aby wszystko pozostało po staremu” - Giuseppe Tomasi di Lampedusa "Lampart".
"Nie ma przypadków, są tylko znaki” - ks. Bronisław Bozowski. "Wszystko mi wolno, ale nie wszystko przynosi korzyść. Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę" - św. Paweł z Tarsu, 1 List do Koryntian.
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
Soth Bestia z Bagien | Duch Gatunek:Pół lew, pół tygrys i wszycho na ten temat Płeć:Samiec Wiek:5,5 lat. Towarzysz:Dzięcioł duży Liczba postów:331 Dołączył:Lut 2013 STATYSTYKI
Życie: 38
Siła: 88 Zręczność: 69 Spostrzegawczość: 58 Doświadczenie: 7 |
27-06-2015, 21:33
Prawa autorskie: Ja/gokcegokcen
Tytuł pozafabularny: Cnotliwy Woj
Czasem musi coś przeszkadzać. Gdybyś miał wszystko podane na tacy, jaką radość czerpałbyś z życia? - Jake, pora na przygodę.
Sukces jest liczony we krwi; twojej, lub twego przeciwnika. - Warhammer 40.000: Dawn of War Nie ma czegoś takiego, jak niewinność; są tylko poziomy winy. - Warhammer 40.000: Dawn of War Sycophants on velvet sofas
Lavish mansions, vintage wine I am so much more than Royal Snatch your chain and mace your eyes If it feels good, tastes good It must be mine Heroes always get remembered But you know legends never die Mortal kings are ruling castles Welcome to my world of fun I'm taking back the crown I'm all dressed up and naked I see what's mine and take it |
|||
|
01-07-2015, 01:18
"Nikt nie powiedział że życie będzie łatwe, że łatwo jest kochać i być dobrym zawsze"
Cyt. z "Prawie monolog" Autor: Pedger
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
01-07-2015, 11:46
Wygrywa Cherry (+20 opali), ale nie z cytatem forumowym (choć mnie się on bardzo podoba!), tylko z tym:
Przemyśl to, póki nie jest za późno, Bo może za mało walczysz, a może na próżno. ~ Anonymous Brawo, czekam na sierpniowe. ;3 |
|||
|
Diara Konto zawieszone Gatunek:Lew. Płeć:Samica Wiek:3l & 9 mies. Liczba postów:54 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Siła: 74 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 10 |
21-07-2015, 23:21
Prawa autorskie: CherryCx (ja)
Sztuką nie jest umieć zapomnieć i odejść. Sztuką jest przebaczyć, i żyć obok tego, który naprawdę potrafił cię zranić.
~True Love Waits (?) Czym więcej ufa się w trakcie, Tym bardziej boli, gdy już po fakcie. ~R.A.K Wielokrotnie powtarzane kłamstwo nigdy nie stanie się prawdą. ~Anonymous |
|||
|
Machafuko Konto zawieszone Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:4 lata 2 miesiące Liczba postów:786 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 73 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 38 |
01-08-2015, 01:22
Prawa autorskie: Avatar: Nataka || Podpis: Kami (szkic), Cynka (kolory), Inn (cienie)
Tytuł pozafabularny: Pomoc techniczna / Prowadzący Radia
"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same."
Phil Bosmans "Słowami też można dotykać. Nawet czulej niż dłońmi." Janusz Leon Wiśniewski – Samotność w Sieci "Jest śmierć i podatki, ale podatki są gorsze, bo śmierć przynajmniej nie trafia się człowiekowi co roku." Terry Pratchett – Kosiarz
Głos // Sylwetka // A tu w nowej roli // I prezencik od synka
___ I rzekł do mnie główny admion: "Zbanuj wszystkich, ja rozpoznam swoich". Zielony? Czy czerwony? :v |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości