Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 78 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 42 |
08-10-2012, 19:36
Prawa autorskie: MadKakerlaken ll Malaika4 ; kolor: Aiden
Cześć i czołem :) Mam na imię Patrycja. Mam 15lat, ale w styczniu już stuknie mi 16 więc w sumie mam się z czego cieszyć. W końcu z każdym rokiem jestem bliżej pełnoletności, czyż nie? Mieszkam na wsi niedaleko Jędrzejowa w województwie świętokrzyskim. Uczęszczam do pierwszej klasy liceum ogólnokształcącego o profilu biologiczno-medycznym. W przyszłości chciałabym dostać się na studia weterynaryjne.
Jak każde z was uwielbiam słuchać muzyki. Najbliższym gatunkiem jest mi reggae, chociaż dobrymi kawałkami pop nie pogardzę. W końcu czasami nie liczy się przekaz, a tylko dobry bit. Czytam książki różnego rodzaju. Czasami są to wszelkiego rodzaje romanse, a drugim razem potrafię sięgnąć po literaturę fantasy. Moją najukochańszą serią jest Harry Potter. Kynologia to kolejna z moich pasji, w przyszłości planuję założyć hodowlę psów rasowych. Do końca nie zdecydowałam jaka to będzie rasa, ale blisko mojemu sercu jest mastif neapolitański. Warunki domowe jednak nie pozwalają mi na trzymanie psa takich rozmiarów, jednak i na to da się znaleźć wyjście. Od 6lat w moim domu mieszka chihuahua o imieniu Żaba (podkreślam, że nie ja nadałam jej to imię). Jeśli macie pytania dotyczące mojej osoby to proszę śmiało pytać ; ) Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Hofu Konto zawieszone Płeć:Samiec Wiek:2 lata 9 miesięcy Liczba postów:393 Dołączył:Lip 2012 STATYSTYKI
08-10-2012, 20:20
Ashley napisał(a):[...] studia są drogie i ciężkie. Niestety o tym dobrze wiem, ale jednak warto się z tym zmierzyć :) Przynajmniej ja wierzę, że mogę coś osiągnąć. Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? Głos |
|||
|
Kaiser Gość |
08-10-2012, 20:26
Aaaw Żaba miała na imię matka mojej psinki ^^ Teraz sobie o tym przypomniałam, dzięki Ci za odświeżenie wspomnień :D
Ouu weterynaria? Też kiedyś o tym marzyłam. Byłam wręcz przekonana o tym że pójdę do liceum na biochemię ale jakoś tak wyszło że po drodze stwierdziłam że to nie ma sensu. Nie w Polsce. Nie lubię wetów i nie chciałam być jednym z nich. Polandia to nie miejsce dla dobrych weterynarzy xp A tak z ciekawości- anime oglądasz? Oglądałaś? Czy też jesteś jedną z tych co mówią "że nie lubią bo to chińskie bajki/dla dzieci/głupie" chociaż nie widzieli niczego poza pokemonami? |
|||
|
08-10-2012, 20:35
Kaiser napisał(a):[...] A tak z ciekawości- anime oglądasz? Oglądałaś? Czy też jesteś jedną z tych co mówią "że nie lubią bo to chińskie bajki/dla dzieci/głupie" chociaż nie widzieli niczego poza pokemonami? Jedyne anime, które oglądałam to właśnie były pokemony, ale mam do nich sentyment więc nigdy nie powiem o tych "chińskich bajeczkach" złego słowa ;) Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
13-10-2012, 21:03
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
Poszłaś rok wcześniej do szkoły czy moja matma aż tak leży?
|
|||
|
13-10-2012, 21:24
Pocieszę cię i powiem, że twoja matma wcale nie jest najgorsza xd. Tak, poszłam o rok wcześniej :P
Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym.
|||
|
Felija Administrator Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:5,5 roku Liczba postów:4,347 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 84 Zręczność: 88 Spostrzegawczość: 50 Doświadczenie: 14 |
13-10-2012, 21:37
Prawa autorskie: Malaika, tło: Disney | AtomicIceCream
To miło. A czemu tak ci się spieszy do pełnoletności?
|
|||
|
13-10-2012, 22:16
Sama do końca nie wiem. Ale może chodzi o to, że wreszcie będę mogła się wyrwać i takie tam :)
|||
|
Ashley Gość |
14-10-2012, 19:42
Hofu mam pytanie czy byłaś kiedyś w parku linowym np Chorzowie bądź gdzie indziej?
|
|||
|
14-10-2012, 20:02
Nie byłam. Chociaż czasami myślałam nad wybraniem się :)
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości