Tygodniowy bonus +5 opali Otrzymuje Warsir!
|
|
Drzewo genealogiczne
Okres zbioru (1 porcja):
Cis pospolity
Wulkan Burgess Shale, Ognisty Las, Źródło Życia |
Pogoda
|
Postać miesiąca:
Sierpień Naiwny, strachliwy i delikatny. Lwie dziecko zagubione pośród sawanny, odnalazło ciepło rodziny w śnieżnym Cesarstwie choć niedawno spotkał nieświadomie prawdziwego ojca.
|
Cytat września
Nadesłany przez Vasanti Vei
Stężenie fanatyków księżyca na poziomie zerowym kazało mu się zastanowić, czy przypadkiem nie zabłądził.
~ Gunter, Wodospad w Ognistym Lesie
|
Myr Odnowiciel | Konto zawieszone Gatunek:lew przylądkowy- P. l. melanochaita Płeć:Samiec Wiek:5 lat Znamiona:4/4 Liczba postów:1,924 Dołączył:Maj 2015 STATYSTYKI
Życie: 90
Siła: 95 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 61 Doświadczenie: 23 |
12-11-2016, 15:11
Prawa autorskie: ja-Dirke
Uczestnicy: Myr
Uwagi: może być cokolwiek czy to surykatka czy antylopa czy tez inna fossa xp |
|||
|
Kama Duch Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:2 lata Liczba postów:449 Dołączył:Cze 2016 STATYSTYKI
Życie: 0
Siła: 77 Zręczność: 57 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 14 |
28-11-2016, 13:48
Prawa autorskie: Dirke
Uczestnicy: Kama
Uwagi: brak |
|||
|
Mistrz Gry Mistrz Gry Płeć:Samiec Liczba postów:1,683 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
30-11-2016, 01:48
UWAGA!
Dodaliśmy nowe pole w formularzu, które od tej chwili jest obowiązkowe. Cytat:Należy wybrać miejsce polowania, czyli konkretny obszar krainy, w którym odbywać się będą łowy (np. Sawanna, Ognisty Step, Skrawek Sawanny, Dżungla). Może to wpłynąć na spotykane zwierzęta. Próba polowania na terenach cudzego stada może zostać udaremniona przez jego członków. |
|||
|
Ghalib Zmora | Płomień Gatunek:lew tsavo Płeć:Samiec Wiek:Wiek średni Tytuł fabularny:Wędrowiec Liczba postów:906 Dołączył:Kwi 2015 STATYSTYKI
Życie: 100
Siła: 90 Zręczność: 81 Spostrzegawczość: 66 Doświadczenie: 26 |
04-12-2016, 17:23
Prawa autorskie: moje~
Tytuł pozafabularny: Artysta roku
Uczestnicy: Ghalib
Miejsce polowania: Równina Uwagi: Robię to dla PD :'D jedna blizna w tę czy w tamtą?
|MUZYKA| | PIOSENKA | |CAŁE CIAŁO| |GŁOS| |KSZTAŁT DEMONA|
Nigdy nie chciałem żyć jak wy Jak wyjeżdżałem wyły psy Dusze oddałem za sławę i pieniądze blichtr No blichtr |
|||
|
Moyo Wiarus Gatunek:lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:203 Dołączył:Lis 2016 STATYSTYKI
Życie: 77
Siła: 76 Zręczność: 66 Spostrzegawczość: 71 Doświadczenie: 37 |
06-12-2016, 17:45
Prawa autorskie: Angelo, disney
Tytuł pozafabularny: Marzyciel
Uczestnicy: Moyo
Miejsce polowania: równina Uwagi:brak |
|||
|
Satau Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Młoda Dorosła Liczba postów:589 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 29 |
18-12-2016, 11:01
Prawa autorskie: DeadFishEye-0 (Bjorn)
Uczestnicy: Nikita
Miejsce polowania: Skrawek sawanny w pobliżu czarnej rzeki. Uwagi: Dobrze byłoby, gdyby obeszło się bez poważnych ran, czy okaleczenia postaci. |
|||
|
Askari Wódz Gatunek:lew Płeć:Samica Wiek:Dorosły Tytuł fabularny:Mentor Liczba postów:352 Dołączył:Kwi 2016 STATYSTYKI
Siła: 76 Zręczność: 72 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 5 |
18-12-2016, 11:43
Prawa autorskie: av - Shimyur; podpis - Ja
Tytuł pozafabularny: Junior Admin
Mam nadzieję, że mogę zapisać dwie postacie na raz :P
Uczestnicy: Askari Miejsce polowania: Jakiś bardziej krzaczasty teren, może być nawet dżungla Uwagi: Moje pierwsze polowanie, więc nie ogarniam, ale zależy mi na pedekach. No i żeby obyło się bez poważnego uszczerbku na zdrowiu. ___ Uczestnicy: Bomvu Miejsce polowania: Sawanna. Uwagi: Dużo Pedeków. Nie chcę zemrzeć. Bring me the head of the lion king Let me see the things he's seen |
|||
|
Athastan Radca Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody Dorosły Tytuł fabularny:Posłaniec / Młodszy Szaman Liczba postów:384 Dołączył:Paź 2016 STATYSTYKI
Siła: 61 Zręczność: 76 Spostrzegawczość: 81 Doświadczenie: 8 |
18-12-2016, 23:21
Prawa autorskie: Subi-cub(generator) Ja (edycja)
Tytuł pozafabularny: Mistrz Gry / Przodownik pracy
Uczestnicy: Athastan
Miejsce polowania: Śnieżny Las Uwagi: Bez ciężkich ran i blizn.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2016, 23:22 przez Athastan.)
|
|||
|
Sarumi Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samiec Wiek:4 lata Liczba postów:27 Dołączył:Sie 2016 STATYSTYKI
Siła: 70 Zręczność: 60 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 7 |
27-12-2016, 11:10
Prawa autorskie: Ja
Uczestnicy: Sarumi
Miejsce polowania: Sawanna Uwagi: brak |
|||
|
Inn Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samica Wiek:Dorosła Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:892 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: 80 Zręczność: 75 Spostrzegawczość: 60 Doświadczenie: 59 |
02-01-2017, 15:22
Prawa autorskie: ~Malaika4
Uczestnicy: Inn
Miejsce polowania: Na jakiejś sawannie w okolicy Źródła Życia na wolnych terenach. Uwagi: można okaleczać jeśli tak wyjdzie ;o |
|||
|
Zalika Konto zawieszone Gatunek:Lampart Płeć:Samica Wiek:5 lat Liczba postów:24 Dołączył:Sty 2017 STATYSTYKI
Życie:
Siła: 62 Zręczność: 65 Spostrzegawczość: 63 Doświadczenie: 5 |
04-01-2017, 19:29
Prawa autorskie: tigon
Uczestnicy: Zalika
Miejsce polowania: Najlepiej jakieś gęstwiny w dżungli. Uwagi: Bez ran proszę, zależy mi na PD-kach. ;p |
|||
|
Tyrvelse NAJSEKSOWNIEJSZY | SAMOTNIK Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:Młody dorosły Liczba postów:365 Dołączył:Kwi 2014 STATYSTYKI
Życie: 90 :I
Siła: 78 Zręczność: 70 Spostrzegawczość: 68 Doświadczenie: 23 |
04-01-2017, 22:52
Prawa autorskie: Salvathi
Uczestnicy: Tyrvelse
Miejsce polowania: Sawanna Lwiej Ziemi :v Uwagi: omgpaniemgniebijbonapewnochceszmniezabićwtympolowaniu Śmieszki na bok - Tyr nie umie into polowanie, więc może będzie to strzałem w kolano, ale proszę uwzględnić to, że zwyczajnie brak mu wiedzy i doświadczenia na tym polu. Bo samice są od polowania, a samce od bycia męskim i kul *tips fedora* Aha, ale żeby nie było - on nie jest jakąś ostatnią fajtłapą, więc też proszę mu nie wciskać jakiegoś potykania się o własne łapy niepotrzebnie :'D O jak ja kocham to miejsce! Tu jest tyle policji i czuję się bezpiecznie Kochanie, czemu szepczesz? Możemy być spokojni Opuśćmy ręce Opuśćmy ręce
Ale najważniejsze, to że kiedy zamkniesz oczy że kiedy zamkniesz oczy nic nie zaskoczy cię . |
|||
|
Mistrz Gry Mistrz Gry Płeć:Samiec Liczba postów:1,683 Dołączył:Cze 2012 STATYSTYKI
Siła: Zręczność: Spostrzegawczość: |
07-01-2017, 18:01
Uprzejmie proszę o nie pisanie w uwagach próśb typu "bez ran/poważnego uszczerbku na zdrowiu", ponieważ Mistrzowie Gry nie mają obowiązku się do tego stosować! To, czy postać oberwie czy też nie, zależy od jej własnych działań - jeżeli nie będzie wykonywała ryzykownych akcji czy zwyczajnych głupot, z pewnością poza zadrapaniami czy poobijaniem nic większego jej nie będzie.
Polowania wiążą się z ryzykiem, pogódźcie się z tym ;* Bez ryzyka nie ma zabawy i pedeków.
|
|||
|
Tene Samotnik Gatunek:Lew Afrykański Płeć:Samica Wiek:Dorosła Liczba postów:133 Dołączył:Sty 2017 STATYSTYKI
Siła: 77 Zręczność: 80 Spostrzegawczość: 55 Doświadczenie: 22 |
17-01-2017, 20:38
Prawa autorskie: Ja
Tytuł pozafabularny: Nieszczęśnik
Uczestnicy: Tene
Miejsce polowania: Sawanna Uwagi: Prosiłabym żeby był wieczór, jeszcze przed zachodem słońca. |
|||
|
Bomvu Konto zawieszone Gatunek:Lew Płeć:Samiec Wiek:3,5 Znamiona:1/4 Tytuł fabularny:Strażnik Liczba postów:93 Dołączył:Wrz 2016 STATYSTYKI
Siła: 71 Zręczność: 67 Spostrzegawczość: 72 Doświadczenie: 30 |
25-01-2017, 09:19
Prawa autorskie: Av: Kami; Podpis: Ja
A jednak się nie udało za jednym razem dwóch kont zapisać :P
(18-12-2016, 11:43)Askari napisał(a): Uczestnicy: Bomvu |
|||
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości